По време на бременността си Риана не спира да изумява

...
По време на бременността си Риана не спира да изумява
Коментари Харесай

Голото коремче на Риана разкри какво е Linea Nigra

По време на бременността си Риана не стопира да изумява целия свят с тоалетите, които избира.

Те са смели, нямат нищо общо с необятните одежди, които дамите по принцип носят, до момента в който чакат дете и демонстрират образно по какъв начин тялото на една жена се трансформира в този интервал от живота ѝ.

През последните дни Twitter се извърши с мнения във връзка линията на корема на певицата, която тя гордо демонстрира.

Pregnant Rihanna and A$AP Rocky are seen for the first time the rapper's arrest for gun charge -
— Global Citizen (@djokaymegamixer)

Тя се назовава Linea Nigra и е отвесна линия, която като че ли разделя бременното коремче на две половини. Линията се появява при всички дами, които чакат бебе, само че при някои в един миг от бременността става по-забележима, а при други – не.

“Черната линия” стартира от интимната област (от срамната кост) и нормално стига до пъпа. При някои дами може да продължи и нагоре към гръдния панер и да стигне до долната част на ребрата.

Всъщност преди да стане „ черната линия “, Linea Nigra е била Linea Alba – в превод от латински „ бяла линия “. Това е мястото, където се намира съединителната тъкан на коремните мускули при всеки човек. При дамите по време на бременността с повишаването на бебето, а от там и на корема на майката, съединителната тъкан се опъва и “бялата линия “ стартира да потъмнява заради хиперпигментация на това място.

rihanna waving to asap rocky at his concert last night
— (@gabgonebad)

След раждането тъмната линия по средата на корема на майката нормално избледнява и изчезва от единствено себе си.

Дори съществува вярване, че по Linea Nigra може да се предскаже полът на бебето, което майката чака. То гласи, че в случай че линията на бременността приключва до пъпа, новороденото ще бъде момиче, а в случай че продължава и по-нагоре до ребрата, ще бъде момче.

What's the dark line on Rihanna's pregnant belly? The linea nigra explained
— Yahoo Entertainment (@YahooEnt)

Риана по никакъв метод не се тормози да демонстрира какъв е естественият път, по който се трансформира тялото ѝ, до момента в който е в очакване на първото си дете.

“Когато разрах, че съм бременна си помислих, че няма никакъв късмет да стартира да пазаря от щандовете за бременни. Съжалявам, само че е прекомерно занимателно да се контиш. Няма да се откажа от това, тъй като тялото ми се променя” - съобщи Рири в свое изявление за Vogue.

'My body is doing incredible things right now': is resplendent on 's May cover
— curious_kyle1 (@CuriousKyle1)

Освен това посредством облеклото си изпълнителката се пробва да изпрати мощно обръщение, което се надява да доближи до повече дами. “Надявам се, че ще успеем да дадем нова формулировка на това какво е задоволително за бременните дами. Тялото ми прави изумителни неща сега и няма да се срамя от това. Това би трябвало да е интервал, който да се чества. Защо би трябвало да крием бременността си?” - съобщи още тя.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР