По време на блокирането някои от нас си намериха нови

...
По време на блокирането някои от нас си намериха нови
Коментари Харесай

Уволнен в локдауна англичанин изгледал над 1000 филма

По време на блокирането някои от нас си откриха нови занимания, други започнаха да четат малко повече, а трети се отдадоха на гледането на сериали и филми, които от дълго време бяха в листата им за гледане и не намираха време за тях.

Последното занятие наподобява е било взето доста насериозно от един вманиачен кинаджия , който е минал през локдауна, гледайки повече от 1000 кино лентата, оповестява Би Би Си.

Това е Фил Уотс от Съмърсет, Англия, който, откакто изгубил работата си, решил да се посвети на това, което обича повече от всичко, а точно киното. Уотс работел във фабрика за дървен материал и бил уволнен през януари 2021 година Именно тогава той стартира да гледа филми нонстоп, достигайки до 7 прожекции дневно . До пролетта на 2021 година Уотс изгледал към 300-400 кино лентата. " Трябваше да си повеждам бележки, другояче забравях какво съм видял ", разяснява той.

— Newsy Hedge (@NewsyHedge)

Според записките му, през този интервал той е изгледал 1028 кино лентата, сред които всичките елементи на " Джеймс Бонд ", " Стар Трек " и " Бързи и гневни " .

Самият Фил Уотс разказва себе си като " вманиачен " по киното и по съответно по сагата " Междузвездни войни " .

Киното наподобява е в кръвта на Уотс, защото татко му е работил като инженер по прожекциите. По-точно Роджър Уотс е упражнявал тази специалност в Плимут, до момента в който през 1992 година самият Фил Уотс стартира да прави филми на DVD.

Но какво значи за Уотс да гледа кино, което, наподобява, толкоз доста обича? " Винаги съм употребявал филмите като форма на бягство. Някои хора отиват да тичат или четат книга. За мен филмът е два часа в далечна вселена, в бездънен океан или в реалистична драма. "

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР