По време на близо четиричасовата пресконференция, на която руският президент

...
По време на близо четиричасовата пресконференция, на която руският президент
Коментари Харесай

Путин срещу Путин: Ти си моят първи двойник

По време на близо четиричасовата конференция, на която съветският президент Владимир Путин засегна разнообразни тематики, от цената на яйцата до войната в Украйна, той получи въпрос, генериран от изкуствен интелект (ИИ). " Ти си първият ми двойник ", отговори Путин на въпроса какъв брой двойници има, съобщи Reuters .

По време на конференцията на съветския президент беше показан видеоклип на Владимир Путин, генериран от изкуствен интелект.

Генерираният от ИИ " Путин " попита Владимир Путин какъв брой двойници има и какво мисли за заплахата от изкуствения разсъдък: " Владимир Владимирович, здравейте, аз съм студент в Санктпетербургския държавен университет. Искам да попитам, правилно ли е, че имате доста двойници? ",  гласи въпросът към президента.

" Може да изглеждате като мен и да говорите с моя глас. Но аз помислих и взех решение, че единствено един човек би трябвало да наподобява на мен и да приказва с моя глас, и това ще бъда аз ", отговоря Путин.

" Между другото, това е първият ми двойник ", прибавя Путин.

В западната преса се появяват доста и разнообразни известие, че Путин има един или повече двойници, които употребява при някои обществени изяви заради хипотетични здравословни проблеми.

Кремъл отхвърля това и твърди, че здравето на президента е чудесно. Миналата година ръководителят на украинското военно разузнаване Кирило Буданов съобщи, че Путин има най-малко трима двойници.

Преди два месеца групи в Telegram разпространиха мълниеностно информация за хипотетичната гибел на съветския президент. Каналът " Генерал СВР ", зад който се допуска, че стои някогашен почитан офицер от външното разузнаване на Русия, твърдеше, че съветският президент е сменен от двойник, до момента в който бъде взето решение какво да се прави след гибелта на Владимир Путин.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР