По време на аукцион през месец август ще бъде продадено

...
По време на аукцион през месец август ще бъде продадено
Коментари Харесай

Продава се рядко Porsche собственост на Пол Уолкър

По време на аукцион през месец август ще бъде продадено рядко Porsche 911 Carrera RS 2.7, което също по този начин е притежавано от към този момент починалия артист Пол Уолкър. Германската класика е направена, с цел да извърши част от условията за присъединяване в тогавашните надпревари от серията на FIA Group 3 Grand Touring, само че заради мощният интерес, вместо плануваните 500 броя, Porsche прави 1580 коли.
`Продава

Конкретният автомобил е създаден през месец март 1973 година и е оборудван с Touring пакет. Екстериорът е жълт с черни стикери и хромирани детайли. В обявата се споделя, че окачването, задвижването и спирачките са напълно ревизирани от експерти в тази област. Интериорът също е минал през сходен развой и може да се похвали със забележително разстояние.
`Продава

Под капака на Carrera RS 2.7 се крие 2.7-литров боксер с мощ от 210 конски сили, които задвижват задните гуми и разрешават ускоряване до 100км/ч за под 6 секунди. Това е най-бързата версия на 911 по това време, а съответната кола може да се похвали с пробег от 93 774 километра за тези близо 50 години.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР