По време на атака срещу петролен склад в Ленинградска област

...
По време на атака срещу петролен склад в Ленинградска област
Коментари Харесай

Истерия в Руската федерация - дрон прелетя над резиденцията на Путин във Валдай и удари петролен склад! Изключителни подробности за операцията на ГУРМО

По време на офанзива против петролен склад в Ленинградска област на Русия украински дрон прелетя над резиденцията на диктатора Владимир Путин във Валдай. Обектът, както и целият район като цяло, са известни сякаш като суперзащитени с противовъздушна защита.
 
Ексклузивно за уеб страницата " Обозревател " източник в Главното ръководство за разузнаване на Министерството на защитата на Украйна (ГУРМО), разкри елементи за интервенцията. Отбелязва се, че украинските въоръжени сили непрестанно работят за възстановяване на техническите благоприятни условия на дроновете, което им разрешава да летят надълбоко в Русия.
 
Източникът отбелязва, че украинските експерти непрекъснато намират ексцентрични решения за разкриване на уязвимостите на руснаците. Граждани на Руската федерация подвигнаха онлайн нервност поради тази офанзива. Мнозина пишат, че са уплашени от украинските безпилотни летателни апарати, не схващат по какъв начин дроновете могат да летят толкоз във вътрешността в съветска територия и упорстват да се ограничи потреблението на безпилотни летателни апарати (вероятно единствено украински) във условия на война.
 
 Руснаците изпаднаха в нервност поради украинските дронове Руснаците изпаднаха в нервност поради украинските дронове Източник: Скрийншот/Telegram
" Дроновете би трябвало да се употребяват извънредно в сходство със строги правила и в строго сходство с интернационалното право. В противоположен случай това може да докара до непредвидими последствия за всички страни в спора ", пишат руснаците, които не показваха сходни отзиви, когато дронове се използваха единствено против украинци.
 
Припомняме, че днешната интервенция в региона на Санкт Петербург е осъществена от Главното ръководство за разузнаване на Министерството на защитата на Украйна. Руснаците крият обстоятелствата за попаденията на територията на петролния склад.
 
" Отсега нататък военните уреди на Санкт Петербург и Ленинградска област са в обсега на украинските сили ", акцентират източниците от ГУРМО.
 
Руските Telegram канали оповестиха, че става дума за нахлуване против " Петербургския петролен терминал " АД в Санкт Петербург. Според тях става дума за " дрон на Въоръжените сили на Украйна " с обсег на крилата 6 м и бутален мотор, който " е бил зареден с към 3 кг експлозиви ".
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР