По време на 39-ото издание на Празници на изкуствата Аполония

...
По време на 39-ото издание на Празници на изкуствата Аполония
Коментари Харесай

Най-големите български рок групи на сцената на Аполония 2023

По време на 39-ото издание на Празници на изкуствата Аполония предстоят изключителни рок концерти, които ще отбележат годишнини на обичани на генерации българи рок групи. Група „ Сигнал “ ще завладее сцената на Амфитеатър Созопол със запаметяващ се концерт във връзка своята 45-годишнина. Hа 31 август от 21:00 часа най-големите им шлагери като „ Да те копнея “, „ Липсваш ми “ и „ Може би “ ще звучат дружно с публиката.

Друга обичана от всички рок група – „ Б.Т.Р. “, също чества и ще означи своята 30-годишнина на Аполония. На 4 септември музикантите ще изправят публиката на крайници с безконечните си шлагери и ще изпълнят сцената с положително въодушевление. А на 5 септември супергрупата „ Фондацията “, обединила едни от най-известните създатели на българската рок музика, ще чества 10 години. На величествен концерт в Созопол ще звучат „ Две Следи “, „ Клетва “, „ 20 век “ и още доста обичани шлагери. Билетите за всички рок събития са към този момент в продажба и могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim.

Музикалната стратегия на Празници на изкуствата Аполония ще изненада с още доста вълнуващи осъществявания и включва по нещо за усета на всеки. Освен обичаните български рок реализатори, на сцената на Амфитеатър Аполония ще пеят и свирят Михаела Маринова, Мария Илиева, Джаз триото на Васил Спасов, джаз бенда на Вили Стоянов, първият български танго оркестър Orquesta Tipica Libertango и впечатляващият Фолклорен танцов спектакъл „ Найден Киров “.

За феновете на класическата музика от разнообразни краища на света ще дойдат едни от най-талантливите български музиканти, сред които Пламена Мангова, Александър Сомов, Албена Данаилова, Румен Цветков, Людмил Ангелов и доста други. Ще звучи музика от Рахманинов, Брамс, Шуберт, Лист и други. Богатата стратегия дава обещание незабравими страсти за всички, а билетите за събитията са налични в мрежата на Eventim.

Както всяка година Празници на изкуствата Аполония ще даде на публиката с изключение на неповторима музикална стратегия, по този начин и други културни събития от сферата на театъра, литературата, киното и изобразителното изкуство.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР