По време на 20-ия конгрес на ККП бяха обсъдени и

...
По време на 20-ия конгрес на ККП бяха обсъдени и
Коментари Харесай

На 20-ия конгрес на ККП бяха приети поправки в Устава на ККП

По време на 20-ия конгрес на ККП бяха разисквани и единомислещо признати поправките в Устава на ККП, препоръчани от 19-ия Централен комитет, и бе взето решение те да влязат в действие незабавно.

Конгресът се съгласи да включи усъвършенстваната идея на Си Дзинпин за социализма с китайска специфичност в новата епоха, която бе въведена по време на 19-ия конгрес, както и концепциите за укрепването на качествата на партията.

Конгресът се съгласи да ускори уменията на китайската войска и да я издигне до международно равнище, придържайки се към политическото ръководство, промените, науката и технологиите, подготовката на експерти и законите. Освен това бе решено да се отстоява изрично и непоколебимо политиката " една страна, две системи " и уверено да се противостои на " независимостта на Тайван ", да се отстояват общочовешките полезности за мир, развиване, правдивост, пълноправие, народна власт и независимост и да се предизвикват трайния мир, универсална сигурност, общ разцвет, неприкритост, приобщаване, непорочност и хубост, и всичко това да бъде включено в Устава на партията.
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР