По-високи температури в сряда. Облаците също ще намалеят. Дъжд само

...
По-високи температури в сряда. Облаците също ще намалеят. Дъжд само
Коментари Харесай

Облачността намалява, до 17 градуса в сряда

По-високи температури в сряда. Облаците също ще намалеят. Дъжд единствено на обособени места. 

Атмосферното налягане е малко по-високо от междинното и още ще се увеличи.

През нощта ще остане най-вече облачно, само че над източните региони облачността ще стартира да понижава. Ще е съвсем без превалявания, със слаб вятър от североизток. Минималните температури ще са 6°-11°. Утре над източните региони ще има по-съществени понижения на облачността, тук-там до най-вече слънчево. На запад ще доминира облачно време и основно в планинските региони още веднъж ще има слаби превалявания до дъжд. Вятърът ще е слаб, в Източна България - сдържан от север-североизток. Максималните температури ще са от 12° до 17°.

Над планините в западната половина от страната ще доминира облачно време и още веднъж ще има слаби превалявания от дъжд, по най-високите елементи - от слаб сняг. На изток облачността ще намалее, над обособени региони и до най-вече слънчево. Ще духа сдържан и мощен вятър от север-североизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 10°, на 2000 метра - към 4°.

Над Черноморието облачността ще е променлива, по-значителна след обяд, когато още веднъж има нараснала възможност в обособени региони да превали слаб дъжд. Ще духа мощен вятър от север-североизток. Максималните температури на въздуха ще останат без основна смяна: 14°-16°. Температурата на морската вода е 18°-19°. Вълнението на морето ще се усили и ще бъде 3-4 бала.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР