По-високата активност означава по-висока легитимност. В секцията имаше много хора,

...
По-високата активност означава по-висока легитимност. В секцията имаше много хора,
Коментари Харесай

Нинова даде формулата за успешно правителство - надпартийно, експертно, срочно и програмно

" По-високата интензивност значи по-висока легитимност. В секцията имаше доста хора, от всевъзможни възрасти, това ме радва. Нека има висока изборна интензивност ", съобщи Корнелия Нинова откакто упражни правото си на глас с хартиена бюлетина в 25 ОУ " Петър Берон " в София.

Гласувах за мир, за обществена правдивост, за завършек на сглобките и на сделките на мрачно, и на паралелната страна, която ръководи законната сега, да има ред, непоклатимост за България и сигурност във всеки български дом. Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, откакто даде своя избор в 25-то ОУ " Петър Берон " в София.

На европейските избори, тя сподели, че е гласувала за хора, за които българският интерес е преди всичко в общия ни европейския дом.

По думите й би трябвало да се направи всичко допустимо, с цел да се образува кабинет, тъй като " България има потребност от сигурност ".

" Тази политическа неустойчивост води след себе си доста тежки последствия за всички ни, тъй че се надявам да има разсъдък и да има кабинет ", добави водачът на Българска социалистическа партия.

На въпрос дали Българска социалистическа партия би взела участие в диалози за съставяне на кабинет, Нинова отговори:  " За нас държавното управление, с цел да е сполучливо и трайно, би трябвало да е надпартийно, експертно, срочно и програмно, зад което да застанат допустимо най-вече обединения ".

Според водача на Българска социалистическа партия изборната интензивност ще е малко над досегашната, а убежденията й за това идвали от срещите й с хората из страната.

Не чака обединенията от левия набор да повлияят на резултатите на Българска социалистическа партия,

На въпрос дали служебният кабинет се оправя с организацията на вота, соцлидерката изясни, че " към този момент чисто механически няма сигнали, само че по време на акцията имахме доста сигнали за напън и за пазаруване на гласове ".

" Видяхте, че и самите Министерство на вътрешните работи оповестиха над 350 сигнала за пазаруване на гласове. Факт е. Особено в Северозапада натискът е голям, има сигнали за пазаруване на гласове, още веднъж пороците на изборния развой в България избиха ", сподели водачът на Българска социалистическа партия.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР