По-вероятно е да се провали третият мандат за съставяне на

...
По-вероятно е да се провали третият мандат за съставяне на
Коментари Харесай

Проф. Карасимеонов: ИТН заблуди стотици хиляди, че ще осъществи промени с другите протестни партии

" По-вероятно е да се провали третият мандат за сформиране на държавно управление. " ИТН " като съдружие за персонална приложимост, а не партия, по тази причина не е предвидима и не може да се предвижда какво ще направи ".

Това съобщи пред БНР политологът проф. Георги Карасимеонов:

" Основният провинен е Има Такъв Народ, която заблуди стотици хиляди българи, че ще реализира промени дружно с другите протестни партии, а не постави изпитание да създадат болшинство. Вероятно някой не им разреши, само че главното е, че нямат предпочитание да работят градивно. Те целеустремено вървят към деструкция на този модел на парламентарна народна власт, вървят срещу разпоредбите ", добави той.

Според него би трябвало да се избавя демокрацията в България.

Политологът предвижда основаване на политическо придвижване към министър Кирил Петков, което има капацитет да разбие на едни последващи избори конфигурацията, която се възпроизвежда към този момент в два следващи Народното събрание.

" България в никакъв случай не е изпадала в обстановка, в която партиите да не си приказват ", сподели проф. Карасимеонов.

Той акцентира, че избори 2 в1 - парламентарни и президентски - ще обърка хората и не е вярно да се проведат.

Бел.ред.
2 509 864 българи обявиха на, че депутатите би трябвало да се избират на мажоритарни избори в два тура, само че политическия хайлайф и неговите кукловоди не разрешават това да се случи, а в техните медии тематиката е табу.

Легитимни ли са за Вас определените по-късно парламенти?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР