По Вариант 1 пишат днес зрелостниците, които се явяват на

...
По Вариант 1 пишат днес зрелостниците, които се явяват на
Коментари Харесай

По вариант 1 и тема 10 пишат зрелостниците на днешните матури

По Вариант 1 пишат през днешния ден зрелостниците, които се явяват на наложителна матура по профилиращ предмет. Той бе изтеглен на обществен чоп от журналиста Алекс Донев от Българска национална телевизия.

По тематика №10 ще бъде изпитът за всички, които се явяват за придобиване на професионална подготовка. За този изпит бяха готови 18 тематики за инспекция на теоретичните познания на зрелостниците, а представителят на вестник „ Аз Буки “ Зина Соколова на инцидентен принцип бе определена да извърши тегленето.

Днес близо 25 000 гимназисти поставят втора наложителна матура по профилиращ предмет, а към 21 000 са на държавен изпит за придобиване на професионална подготовка.

Близо половината от поискалите да се явят на изпит по специалност ще пазят дипломен план, а други ще развиват изпитна тематика по доктрина на специалността или ще вземат решение тест по доктрина на специалността.

Резултатите от днешните изпити ще бъдат оповестени до 7 юни.

Заместник-министрите на образованието и науката Емилия Лазарова и Таня Михайлова, които участваха в обществения чоп в МОН, пожелаха триумф на дванадесетокласниците.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР