По-важното за нас е да има практичен и работещ закон,

...
По-важното за нас е да има практичен и работещ закон,
Коментари Харесай

Ще подкрепи ли ИТН Бойко Рашков за КПКОНПИ?

По-важното за нас е да има удобен и работещ закон, съобщи Станислав Балабанов

В процеса на договаряния за ново държавно управление следва срещата на Българска социалистическа партия с парламентарната група на "Има подобен народ ". От Има Такъв Народ дадоха знак, че са подготвени за поддържат препоръчаните от "Продължаваме смяната " законодателни стъпки за нови функционалности на Антикорупционната комисия. Това удостовери през днешния ден депутатът Станислав Балабанов, само че отхвърли да отговори дали ще поддържат назначението на Бойко Рашков отпред на тази комисия, съобщи

"По-важното за нас е да има удобен и работещ закон, който да разрешава на което и да е име отпред на регулатора да прави транспарантно работата ".

От "Има подобен народ " обаче към момента държат на настояването си нито Кирил Петков, нито Асен Василев да бъдат част от проектоправителство.

"Продължаваме смяната " са подготвени да създадат взаимни отстъпки за да бъде обезпечено, че антикорупционната политика ще продължи, съобщи през днешния ден пред Българска национална телевизия депутатът Росен Костурков. Той не уточни дали става дума за взаимни отстъпки по персоналния състав на предстоящ кабинет:

"Нека да забележим дали в днескашния и в утрешния ден и може би малко по-късно, в случай че 4-те партии седнем на една маса, дали има в действителност предпочитание да се продължи тази антикорупционна политика. В нашата организация постовете не са толкоз значими. В никакъв случай няма да се скараме поради постове и хора ".

"Демократична България ", с която Българска социалистическа партия ще договаря на следващия ден, упорства диалозите да бъдат водени към правилата, които към този момент бяха контрактувани при опита за държавно управление с мандата на "Продължаваме смяната ", съобщи ръководителят на ПГ на дясното обединени Христо Иванов.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР