По-важно е какво са дали в секретната част. За всички

...
По-важно е какво са дали в секретната част. За всички
Коментари Харесай

Методи Андреев: Има впечатление, че “Атака”, партията на Стефан Янев и “Възраждане” са проруски

По-важно е какво са дали в секретната част. За всички хора стана ясно,че Русия не е онази страна, която е братска и мисли за добруването на българите е народите по света. Тя стартира една нелогична и завоевателна война в демократична Украйна. Виждаме, че Русия рекетира света посредством газа. 

 

Има усещане, че “Атака ”, партията на Стефан Янев и “Възраждане ” са проруски. Какво вършим с партии като ГЕРБ-СДС. Да не забравяме, че Борисов усили концесията на “Лукойл ” на парка Росенец на 30 години и построи тръбата за газ към Сърбия и Унгария.  Руснаците не са простаци. Те имат идиоти като изброените партии. Има хора, за които не можете да предположите, че работят за Русия. Това е така наречен Пета колона. Защо се отхвърлиха от директните такси, за какво изчезна пътната карта?! Трябва да има информация, само че нашите служби са тежко пробити от съветско въздействие. 

В България има голяма мрежа от съветска агентура. Агентите за въздействие са ясни. Проблемът са сътрудниците за политическо и икономическо въздействие. Държавна сигурност разви  през 82-ра година едно оперативно мероприятие “Възраждане ”. Вие в никакъв случай не сте чували за тези хора. Те в този момент работят скрито. Там има президенти, министри,  депутати, висши магистрати.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР