По-важни астро-аспекти Както се вижда от аспектите, очаква ви една не

...
По-важни астро-аспекти
Както се вижда от аспектите, очаква ви една не
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп от 2 до 8 август

По-важни астро-аспекти

Както се вижда от аспектите, чака ви една не доста лека седмица. На точната дата аспектите работят най-силно, само че тяхното въздействие визира и околните дни. Ако възнамерявате да предприемете нещо, въздържайте ентусиазма си, не бързайте да вземате значими решения. Бъдете доста деликатни. Могат да зародят спънки и компликации, непредвидени събития.

На 1 август Меркурий в съвпад със Слънце

На 1 август Меркурий съпротива със Сатурн

На 2 август Слънце съпротива със Сатурн

На 3 август Венера тригон с Уран

На 4 август Меркурий квадрат с Уран

На 6 август Слънце квадрат с Уран

На 8 август Новолуние в Лъв

Слънце в символ Лъв до 23 август

Меркурий в Лъв до 12 август

Венера в символ Дева до 16 август

Марс в Дева до 15 септември

Юпитер във Водолей

Ретроградни планети – Юпитер, Сатурн, Нептун, Плутон

Луна през седмицата се движи през знаците – Телец, Близнаци, Рак

Благоприятни дни за подкастряне – 2, 5, 7, 8 (до 16:51ч) август

Благоприятни дни за боядисване на косата – 2, 4, 5 август

„ Луна без курс” - В интервали, когато Луната към този момент е направила последния си главен (мажорен) аспект, само че към момента не е минала към идващия знак, е належащо да се заобикаля стартирането на нови планове и всевъзможни други работи, предопределени за бъдещето и развиването. Това са интервали на неефективност на Луната. Най-добрата тактика в този миг е да не вършиме нищо - оставете всичко по този начин, както е, не предприемайте нищо значимо.

02.08. 10:42 - 02.08. 11:47
04.08. 22:39 - 05.08. 00:18
07.08. 01:12 - 07.08. 10:33

Овен – Някои събития ще нарушат нормалната ви рутина при започване на седмицата, само че вродената ви еластичност ви оказва помощ да останете с здравомислещ разум. Другите ще видят във вас водача и ще ви последват. Бъдете великодушни, когато става въпрос за някои нови хрумвания и запазете оптимистичното си отношение. В края на интервала се посветете на приятелите си. Уикенда е подобаващ и за сантиментални срещи и занимания. Не подценявайте сантименталните искри, отправени към вас от човек от противоположния пол.

Благоприятни дни – 3, 4, 7, 8

Бъдете деликатни – 5, 6

Телец – Тази седмица ще имате доста благоприятни условия да се отдадете на себе си и да вършиме каквото си желаете! Понеделник е съвършен за осъществяване на някои упоритости, най-вероятно тези, които имате неотдавна. Четвъртък, петък и събота прекарайте с околните си. Неделята е подобаваща за отмора, медитация и другарство с сътрудник. Ако сте срещнали някой, с който желаете да се сближите, най-добре е да започнете единствено с нормално другарство, с цел да се опознаете добре, преди да се хвърлите в любовта.

Благоприятни дни – 5, 6

Бъдете деликатни – 7, 8

Близнаци – Бъдете поредни в себе си още в самото начало на седмицата. Не позволявайте на никого да въздейства на вашето мнение и отношение. Добре е да не предприемате недомислени дейности. В средата на интервала може да се почувствате неразбрани, а даже и самотни. Рискувате да попаднете в плен на илюзиите. Поработете върху самочувствието, което нормално не ви липсва, само че спадът на силата ще ви накара да се почувствате отпаднали и да не желаете да поддържате връзка.

Благоприятни дни –7, 8

Бъдете деликатни – 2, 3, 4

Рак – Трябва да поработите върху своята импулсивност - с някои прибързани реакции бихте могли да нараните възприятията на околните си. Ще бъдете изпълнени с сила, само че на прочувственото положение би трябвало да се обърне повече внимание. Поглезете се с релаксиращ масаж, шопинг, пътешестване до някое близко място, с обичано занимание. Зарадвайте вашето вътрешно дете. В противоположен случай е допустимо прочувствено да „ прегорите “. Не хабете нерви поради дребните неща.

Благоприятни дни – 2, 8

Бъдете деликатни – 5, 6

Лъв –Поради прекомерно доста импулсивност в желанията си, рискувате да си навлечете проблеми. В средата на седмицата творчеството ви ще бъде на високо равнище. Използвайте чара си, с цел да получите това, което желаете. Не позволявайте на предразсъдъците и мненията на други хора да ви спрат. Очакват ви провокации в региона на финансите. Събота и неделя са дните, когато би било желателно да се посветите на фамилията си или дома си.

Благоприятни дни – 3, 4

Бъдете деликатни – 7, 8

Дева – В началото на седмицата няма да се чувствате доста добре и ще ви бъде много мъчно да се адаптирате към околната среда. Внимавайте да не станете прекомерно сериозни към другите хора. Ще срещнете провокации и компликации във връзка с пътувания, учене, нова информация и опит. Най-много ще се насладите на релаксацията в фамилния уют. Обичате да оставате уединено с мислите си. Вероятно ще получите вести, които ще ви изненадат.

Благоприятни дни – 5, 6

Бъдете деликатни –3, 4

Везни – Очаквайте началото на седмицата да бъде цялостно с неспокойствие, а вие - с възторг. Нищо няма да ви липсва и просто ще блестите на всички места. Ще имате връзка с изобретателни хора, които ви въодушевяват, непринудено споделят своя опит и плодовете на своето създание. Свободните представители на знака би трябвало да бъдат внимателни: тяхната самонадеяност може да изплаши представителите на противоположния пол, тъй че е добре да бъдат малко по-сдържани в проявата на усеща и да не бързат.

Благоприятни дни – 3, 4, 7, 8

Бъдете деликатни – 5, 6

Скорпион – Най-вероятно ще постигнете забележителен триумф в работата и в това число заради обстоятелството, че желаете да докажете нещо на някого. В идващите дни може да изпитате прочувствено незадоволство. Причините могат да бъдат разнообразни - незадоволително време за обичания човек, неосъществени упования, някакви подозрения или секрети, които имате, засилена ревнивост - кой знае – разнообразни хора, разнообразни прищявки. Всеки носи своите страдания и премеждия.

Благоприятни дни – 5, 6

Бъдете деликатни – 7, 8

Стрелец – Изгответе тактика и проект за това по какъв начин ще постигнете това, което сте си сложили за цел. Вашите позиции са безусловно постоянни, само че всичко, което се случва, ще ви донесе чувство за тежест и евентуално преразглеждане дали сте могли да избегнете нещо от това. Опитайте се да устоите на изкушенията. Изневярата няма да ви донесе доста наслада, само че ще ви изтезава. Освен това надали ще остане за дълго в загадка. Трябва ли тогава да рискувате връзките си с дългогодишния си сътрудник?

Благоприятни дни –7, 8

Бъдете деликатни – 2, 3, 4

Козирог – Успех може да постигнете единствено с помощта на постоянството и всеотдайността. Не прекалявайте обаче - погрижете се за здравето си. Тази седмица би трябвало да ограничите сладкото, несъразмерната приложимост на подправки и мазнини. Вашето тяло в този момент се нуждае от минерали и витамини - за повишение на имунитета. В идващите дни среща може да промени проектите ви. Ще ви бъде потребно да можете да анализирате ситуацията и държанието на някои хора и да извършите верните заключения. Добре е да свалите розовите си очила. Посветете уикенда на релаксация.

Благоприятни дни – 2, 8

Бъдете деликатни – 5, 6

Водолей – Седмицата ще бъде много сложна, а прочувственото ви положение - несигурно. Това ще се отрази на вашето самочувствие. Въпреки че създавате усещане за постоянен човек, който знае какво желае и който държи конците на събитията в ръцете си от самото начало, въпреки всичко ще има неустановеност във вас и боязън, че сте на прав път. Физическата интензивност е нужна, само че единствено умерена; ходенето и плуването са идеални за вас сега. Фактът, че в някои житейски обстановки не сте доста удовлетворени, няма да повлияе на връзките с обичания човек. В края на седмицата не са изключени приятни изненади.

Благоприятни дни – 3, 4

Бъдете деликатни – 7, 8

Риби – Като цяло седмицата е много постоянна. Ще би трябвало обаче да работите доста, да поддържате непрекъсната централизация, с цел да не допуснете неточност: звездите поучават да се ревизира информацията по няколко пъти. Квадратурата на Меркурий с Уран ще направи сложна връзката ви с близките. Венера в партньорският ви дом ще облекчи малко обстановката. Нещата вървят добре, макар редица проблеми, свързани с нуждата от освобождение от предходни отговорности. Вслушайте се в гласа на интуицията си и тя ще предложи най-правилното решение.

Благоприятни дни – 5, 6

Бъдете деликатни –3, 4

novini.bg
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР