По традиция, в края на всеки месец хвърляме бегъл поглед

...
По традиция, в края на всеки месец хвърляме бегъл поглед
Коментари Харесай

Филмите по Netflix през май

По традиция, в края на всеки месец хвърляме незадълбочен взор върху това какви сериали и филми ни готви Netflix през идващия. Ето и поредна порция от някои от по-интересните заглавия.

 Без филми на Netflix на кинофестивала в Кан
Без филми на Netflix на кинофестивала в Кан

Американската компания отвръща на удара

The Rain

В сериала ще станем очевидци на това по какъв начин вирус, разпространяващ се посредством дъжда, избива огромната част от популацията на Скандинавия. Главни настоящи лица ще бъдат брат и сестра, които са избавени от своя татко в специфичен бункер, само че вземат решение, че би трябвало да търсят по-безопасно място.

Разбира се, нещата няма да бъдат по никакъв начин лесни, а какво ще се случи ще разберем на 4 май, когато е премиерата на сериала, който апропо се състои от осем епизода.



Safe

Още един сериал, в който нещата не се развиват без спънки. Главната роля е поверена на Майкъл Хол , който познаваме от " Декстър " (2006-2013 г.). Той влиза в облика на Том, уединен татко, чиято щерка мистериозно изчезва по време на празненство.

анкета
Коя платена услуга за филми ползвате?
Netflix HBO Нито еднa от изброените Виж резултати
Netflix

HBO

Нито еднa от изброените

Той стартира лично следствие и разкрива секрети, които го шокират. Сериалът още веднъж ще се състои от осем епизода, а премиерата му е на 10 май.



Cargo

Cargo не е сериал, само че ще забележим зомбита, гибел и човешка драма. Главната роля е поверена на Мартин Фрийман ( " Шерлок ", 2010-2017 г.), който се намира по средата на зомби апокалипсис, засегнал Австралия.

 Netflix възнамерява да има лични кина
Netflix възнамерява да има лични кина

Какво го постанова

Той бива инфектиран, само че преди да се трансформира в кръвожадно зомби желае да откри безвредно място за дребната си дъщеричка.

Премиерата на Cargo е на 18 май.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР