По традиция тези които загубят, казват, че изборите не са

...
По традиция тези които загубят, казват, че изборите не са
Коментари Харесай

Първан Симеонов: Скърцането на зъби срещу ГЕРБ се засили

По традиция тези които изгубят, споделят, че изборите не са почтени. Нищо още веднъж няма да се случи, просто ГЕРБ останаха доста дълго време на власт и скърцането със зъби против тях се ускори. Това счита политологът и изпълнителен шеф на "Галъп " Първан Симеонов пред Bulgaria on air.

"БСП, партията на Слави и "Демократична България " евентуално ще кажат "изборите не бяха почтени ", чака той.

Първан Симеонов позволява да бъде мъчно формирано държавно управление. Може да се стигне до неспособност за нова коалиция.

"Сега живеем в сложна обстановка и след изборите може да е още по-трудна, изключително когато няма обединения ", уточни той.

По думите му консултациите, които президентът Румен Радев организира за изборите, няма да трансформират неговия имидж.

"В България надали има повече от 5,5 млн. души, от които 3,5 млн. ще гласоподават, което е положително ново за Европа ", счита политологът и добави, че ползата към изборите у нас се демонстрира "когато пристигна някой нов избавител ".

"Трифонов има млада поддръжка, ще забележим какво ще направи, ще забележим каква ще е акцията му. При Манолова ще забележим резултата от "Отровното трио ", при Вътрешна македонска революционна организация - от Северна Македония, останалите ще забележим дали биха се коалирали ", разяснява още политологът.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР