По традиция, още в първия месец от годината се отдадохме

...
По традиция, още в първия месец от годината се отдадохме
Коментари Харесай

Горещи COSMO зимни моменти!

По традиция, още в първия месец от годината се отдадохме на вълнуващи страсти под розовия байрак на COSMO, само че не къде да е, а в самата столица.

С усмивки, забавни провокации и въодушевление, COSMO Winter Fest 2022 посрещна всички към в двете следващи съботи - 22 и 29 януари.

А откровеният възторг на всеки от участниците ни зареждаше и топлеше същински!

Партньорите от се погрижиха да завладеят мозъка, душата и сърцата на всички посетители още от първия момент с наситения мирис и топлата прегръдка на най-новата им серия чай Natural Benefits, която показаха. Всеки един от шестте здравословни бленда - Energy | Beauty | Immune | Digest | Slim | Sleep - очарова с наситения усет на плодово-билковите инфузии и особено обогатения състав с минерали и витамини. Разбира се, не пропуснахме да се насладим и на лондонския жанр и чувството, което ни подари всяка една чаена гала, в която приветствахме гостите ни през тези два дни.

 Ahmad Tea

 Ahmad Tea

, от своя страна, увериха присъстващите, че за мощните страсти времето постоянно е уместно. Те сграбчиха вниманието на най-смелите участници с рисковата игра по дърпане на въже, в която значително запалянковци премериха сили. Победителите получиха своите награди, а за други остана опцията да се включат с втори опит в разкриването на неприятните грипни признаци, които бяха скрити в специфичното им табло. Най-наблюдателните получиха чаша за спомен и запомниха, че при появяването на тези простудни и грипни признаци, обичаните усети от Tylol HOT оказват помощ да се почувстваме бързо по- добре и да не пропущаме заниманието.

 Tylol HOT

 Tylol HOT

За скъпите препоръки по какъв начин най-правилно да защитим кожата си в студените дни се погрижиха сътрудниците ни от България. Те показаха по забавен и занимателен метод изгодите на всеки от продуктите от серията им Norwegian Formula, която е обогатена с глицерин и омекотяващи съставки), с помощта на които серията впечатлява с извънредно дълготрайна хидратация на кожата и облекчава неприятната сухота от главата до петите. В играта с въпроси, която бяха подготвили - равни сили и знания премериха и нежния, и мощния пол. А всеки дал отговор изцяло вярно на 5-те изтеглени въпроса, получи артикул по желание, с който да си обезпечи вярна грижа по време на тези хладни месеци.

 Neutrogena

 Neutrogena
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР