По традиция на първи септември в Спортното училище в Пазарджик

...
По традиция на първи септември в Спортното училище в Пазарджик
Коментари Харесай

Откриха учебната година в Спортното училище

По традиция на първи септември в Спортното учебно заведение в Пазарджик с първия учебен звънец стартира новата образователна година. Това е петата подред образователна година на новооткритото спортно учебно заведение. Тържеството стартира в 10 часа и събра в двора на образователното заведение новоприетите възпитаници и техните родители.
Специални посетители на тържеството бяха кметът на община Пазарджик Тодор Попов, представители на общинската администрация, представители на министерството на младежта и спорта.
Приветствие към учениците и учителите от името на министъра на младежта и спорта Андрей Кузманов прочете госпожа Надежда Миленкова. Кметът Тодор Попов и шефът на Спортното учебно заведение Георги Георгиев пожелаха на всички възпитаници спортни достижения, религия и ентусиазъм по пътя, който са избрали.
Въпреки че и актуалната година беше тестване за всички, Спортно учебно заведение град Пазарджик реализира отличен банкет. Новоприетите възпитаници от V до XI клас са 80. Общият брой на възпитаниците на Спортното учебно заведение към този момент доближи 400, а типовете спорт – 15. За всички тях са обезпечени отлични условия за образователни и спортни занятия. Освен обновените спортни игрища в региона на учебното заведение, тази пролет тук беше открита и нова спортна зала с всички улеснения за подготвителна активност и фитнес зала.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР