По традиция днес политиците упражниха правото си на глас, след

...
По традиция днес политиците упражниха правото си на глас, след
Коментари Харесай

Аз съм най-добрия и разумен политик

По традиция през днешния ден политиците упражниха правото си на глас, след което споделиха по няколко думи пред медиите.

Страната ни има потребност от мощни и законни институции, които да овладеят рецесиите, да подхващат решителни промени, да вземат стратегически решения с дълготраен небосвод, а това изисква съпричастност и поддръжка от цялото ни общество. Това сподели президентът Румен Радев откакто гласоподава на предварителните парламентарни избори в Професионалната гимназия по превоз „ Макгахан ” в София.


Влизането в серпантина от избори не е от изгода на нито един български жител. Това съобщи пред публицисти служебният министър председател Гълъб Донев, откакто упражни правото си на глас на изборите за Народно заседание в 60-о Основно учебно заведение „ Св. Св. Кирил и Методий “, в столичния квартал „ Бенковски “.

 Снимка Българска телеграфна агенция

Призовавам сътрудниците политици, след тази вечер, за разсъдък, съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов пред медиите, откакто гласоподава в 78 СУ " Христо Смирненски " в Банкя.

" Аз съм най-хубавият и рационален политик. А съм с най-вече опит ", сподели още Борисов.
 Снимка фейсбук

Лидерът на " Продължаваме промяната " Кирил Петков съобщи, че е направил своя избор за сполучлива България.

 Снимка Веселин Боришев

Гласувах за сигурност и успокоение във всеки български дом, за устойчиво ръководство, което от на следващия ден да отвори мощен социално-икономически щит пред рецесията, за повишение на приходите, за развиване на стопанската система, което да подсигурява разцвет на България. Това съобщи пред публицисти водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова откакто гласоподава на предварителния парламентарен избор в 25 ОУ " Д-р Петър Берон " в София.

 Снимка Българска телеграфна агенция
„ В България сега има потребност от сигурност. В България би трябвало да възстановим нормалността, би трябвало да възстановим разговора, който отсъства повече от десетилетия “, това сподели ръководителят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ, откакто упражни правото си на глас.

На днешните предварителни парламентарни избори той гласоподава в Кърджали, като този път това се случи в Основно учебно заведение „ П. К. Яворов “.

 Снимка Българска телеграфна агенция

На страната ѝ би трябвало ръководство. Не какво да е, а самоуверено и реформаторско,каза съпредседателят на “Демократична  България ” (ДБ) Христо Иванов, откакто гласоподава в секция в 93-то учебно заведение в София

 Снимка Българска телеграфна агенция

Единственото държавно управление, което ние ще подкрепим, е държавно управление с мандата на " Възраждане ". Това сподели през днешния ден, откакто упражни правото си на глас в секция в ОУ " Стоян Михайловски " във Варна, ръководителят на партията Костадин Костадинов.

 Снимка Българска телеграфна агенция
.Българските национални ползи са " алените линии " за " Български напредък ", в случай че групировката взе участие в договарянията за сформиране на идващото държавно управление. Това съобщи пред публицисти водачът на партията Стефан Янев, откакто упражни правото си на глас в 108 СУ " Никола Беловеждов ".

 Снимка БТА
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР