По този начин страната се опитва да привлече квалифицирани специалисти

...
По този начин страната се опитва да привлече квалифицирани специалисти
Коментари Харесай

Остров Бали пуска петгодишна виза за дигитални номади

По този метод страната се пробва да притегли квалифицирани експерти и да ги подтиква да работят в известната туристическа дестинация, разяснява Euronews Travel. Петгодишната виза слага само изискване за престояване без налози – приходите на отдалечено работещите да идват от бизнес, осъществен отвън Индонезия.

Специалното позволение за цифровите номади се съпровожда и от по-рационален развой на кандидатстване и по-голяма периодичност на полетите до архипелага, наблягайки опциите и удобството да се работи отвред. Индонезийската петгодишна виза към този момент е най-дългото позволение за престояване за цифрови номади. Все отново стартирането на процедурата по издаването ѝ още не е оповестено.

Със своя топъл климат и ниски разноски за живот Бали и в този момент е обичана база за отдалечено работещи. Но актуалните визови правила не улесняват дълготрайния престой. В момента вариантите са VisaonArrival (VoA), която е годна 30 дни, туристическа виза, която може да бъде възобновена до общо 60 дни, или бизнес виза, която може да...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР