По този начин семейната компания бележи напредък в каузата за

...
По този начин семейната компания бележи напредък в каузата за
Коментари Харесай

Miele “immer besser” бележи еко-устойчивост

По този метод фамилната компания бележи прогрес в идеята за запазване на околната среда. От Доклада за резистентност от 2017 година, който Miele разгласява неотдавна, се вижда просперитетът на компанията в числа. А публикацията, която е 250 страници и е обществено притежание, носи заглавието "Партньор за генерации ".

Miele тества своите уреди по този начин, че да работят и дават най-хубав резултат най-малко 20 години; Резервните елементи са налични 15 години след преустановяване на производството; компанията залага и на дългия експлоатационен живот на уредите за домашна приложимост, като да вземем за пример една пералня е направена от до 85% рециклируеми материали. С отношението си към резистентен дизайн на продуктите, Miele се отличава ясно от другите производители, защото е в изгода както на клиентите, по този начин и на околната среда. Проучване, извършено от Института Öko, удостоверява: Използването на енергийно ефикасен апарат Miele за допустимо най-дълго време е в действителност положително еко-решение.

Отговорният мениджърски екип на Miele, в лицето на наследниците на фамилната компания, следи зорко процеса на произвеждане доста преди уредите да изоставен завода. Фокусът е от ден на ден ориентиран към поощряване на доставчиците да поемат своята отговорност към хората и околната среда. Това се прави, като се изисква съблюдаване на екологични и обществени стандарти. Докладът за устойчивостта разказва сложността на тези процеси и времето, което лишава това на компанията.

Ключова роля при използването на постоянни правила в Miele играят актуалните 19 400 чиновници, от които 10 800 са в Германия. Едни от най-важните провокации пред компанията са нейната поредност, квалификацията на чиновниците, както и поощряване за съвместяване на професионалния и персоналния живот.

Miele уголемява набора си от подходи за здравословна идея от ергономично усъвършенстване на работните места до предложение на специфични услуги с акцент върху храненето. Мотото „ семейство-приятели “ на работното място е преди всичко в целите на Miele: През обсъждания интервал от отчета компанията построява детска градина на работното място в Централата си в Гютерсло.

Miele също по този начин се стреми да заема водеща позиция в своята сфера във връзка с опазването на околната среда в индустриалните си обекти. Това се отнася за всичките дванадесет заводи, от които осем са в Германия, а останалите четири са ситуирани по една в Австрия, Чехия, Румъния и Китай. Що се отнася до енергийната успеваемост при производството на уреди Miele, излъчванията от въглероден диоксид са намалели с повече от 50% от 2000 година насам. Във фирмената политика също по този начин е заложено до 2025 година потреблението на сила при произвеждане да спадне с още 8%, надлежно ще се ограничи и отделянето на излъчвания от въглероден диоксид.

Глобално видяно 93% от авансово поставените цели на Miele са реализирани през интервала 2014-2016 година В това число е и намаляването на разхода на сила на единица тегло на уредите, както и пресертифициране на всички съоръжения, според ISO 9001, ISO 14001, ISO 50001, OHSAS 18001 и SA8000. Освен това, 15 съществени дълготрайни цели са избрани като част от тактиката за резистентност до 2025 година Потвърждение и спомагателен тласък за триумфа на Miele в това отношение е Националната премия за резистентност на Германия през 2014 година, която компанията получи.

Докладът за резистентност от 2017 година е формиран според насоките на Глобалната самодейност за отчитане и е ориентиран главно към специалисти в Неправителствени организации, асоциации, научноизследователски организации, политици, администрация и медии. Той е създаден под формата на електронен документ и е конструиран в раздели: "Продукти ", "Околна среда ", "Хора ", "Доставка " и "Стратегия ". Паралелно с това е стартиран новият уеб страница за резистентност на Miele, чиято цел е да осведоми потребителите и дилърите. Допълнителна информация за отчета може да се открие на немски и британски език в PDF-формат на www.miele.com/nachhaltigkeit и www.miele.com/sustainability .

Фирмен профил на Miele

Miele е водещ международен производител на висок клас домашен уреди, включително уреди за печене, готвене на пара, изстудяване и заледяване, кафе машини, съдомиялни, перални и сушилни машини, както и аспиратори и прахосмукачки.

Тази гама се добавя от съдомиялни, перални и сушилни машини за професионална приложимост, както и перални-дезинфектори и стерилизатори за приложение в лечебни заведения и лаборатории (Miele Professional).

Фамилната компания Miele, основана през 1899 година, има 8 заводи в Германия и по една в Австрия, Чехия, Румъния и Китай.

Оборотът за 2015-2016 година възлиза почти на 3,71 милиарда евро.. Miele е показана от лични дъщерни сдружения и от вносители в съвсем 100 страни. Компанията, която сега е четвърто потомство фамилна благосъстоятелност, наброява към 19 400 служащи и 10 800 души в Германия. Седалището на компанията се намира в Гютерсло, Германия.

PR публикация
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР