По това време на годината Хайд Парк в Лондон е

...
По това време на годината Хайд Парк в Лондон е
Коментари Харесай

Най-скъпият пентхаус в Лондон с нов собственик до края на 2022 г.

По това време на годината Хайд Парк в Лондон е като място, извадено от страната на чудесата. Коледна декорация, блестящо осветени виенски колела, празнична музика. Сега е моментът, в който доста хора са се отправили на пазар. Някои търсят дребни дарове, а други - нещо по-солидно. Точно на последните разпорежда очаквания милиардерът Ник Кенди. Той е уверен, че до дни, по-точно до края на 2022 година, ще успее да продаде най-скъпия мезонет в града, написа The National News.

Бизнесменът е живял в жилището One Hyde Park пет години. Това магическо място е апетитно за хора, които имат афинитет към първокласните парцели. Неговият сексапил не е по-малък и в този момент. Доказателство за това е скорошно посещаване на жилището в компанията на децата на Кенди. Те откровено го питат, дали не е допустимо да запазят жилището, вместо да го продават.

Двуетажният дом на милиардера е с пет спални и се намира на върха на ултра обилния жилищен блок One Hyde Park в Найтсбридж. Предлага се на пазара за 175 милиона паунда (215 милиона долара).

В момента няколко души наддават за жилището. Ще се опитаме преди коледа да сключим договорка, споделя имотният магнат. През годините той се е убедил, че доста хора, заинтригувани да купят жилище, лъжат, че могат да си го разрешат.

Пентхаусът в този момент е привлякъл мощен интерес от целия свят, отбелязва Кенди. Много от искащите към този момент имат домове в централен Лондон или в провинцията.
       View this post on Instagram                      
A post shared by GQ Australia (@gqaustralia)

Милиардерът споделя още, че ще одобри единствено заплащане в обичайната валута, никакви биткойни или други криптовалути, поради “накъде върви светът с криптото ”.

„ Просто пари в брой – остарялата форма на валута, постоянно най-хубавата “, споделя Кенди.

В момента пазарът на парцели във Англия подготвя към преференциални покупко-продажби. Лирата е на най-ниското си равнище по отношение на $ от 40 години насам.

„ Ако можете да закупите неподвижен парцел с 25% отстъпка, без да се постанова да поискате отстъпка, това постоянно е добра договорка ”, счита той.

Всеки, който закупи мезонета, ще бъде измежду добра компания. През лятото беше обявено, че броят на първокласните жилища в столицата, продадени за повече от 10 милиона паунда, се е повишил до 10-годишен връх, защото супербогатите купувачи се завръщат на пазара на парцели, подтикван от слабия паунд.

One Hyde Park, който реализира повече от 2 милиарда паунда продажби от 86 жилището, беше създаден през 2011 година от CPC групата на брата на Кенди Крисчън.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР