По това време на годината е така: студените месеци са

...
По това време на годината е така: студените месеци са
Коментари Харесай

Philips OLED+935 - всичко, което можем да искаме

По това време на годината е по този начин: студените месеци са в разгара си, а нас ни чакат още доста седмици и вечери със сериали и филми.

Те пък са в основата на домашния уют и спокойния завършек на деня - какво по-хубаво от това да се отпуснем в кино-маратона с обичани хора и заглавия и да забравим изцяло рестриктивните мерки за визити на кино залите.

Просто тъй като вкъщи е по-хубаво, по-интимно, а дисплеят е единствено за нашите очи.
 Снимка 512776

Новите OLED+935 тв приемници на Philips са страховит вид да получим достъп точно до тези приятни прекарвания. А и да създадем зимата още по-приятна, даже мечтана.

Излез отвън рамката

Рамката на OLED+935 е незабележимо тънка, подобен е и самият профил на тв приемника. Металният корпус тук е гаранцията за прецизната направа и за издръжливост. Подчертано грациозен, той е подобаващ и за всеки интериор.
 Снимка 512777

Светлините от четиристранната Ambilight подсветка вършат магията на киното още по-истинска. Те се синхронизират със протичащото се на екрана, като оставят усещането, че картината излиза отвън рамката и човек вижда повече. Това е и най-разпознаваемият белег на моделите на Philips, който продължава да еволюира и да внася от ден на ден чувство за действителност.

Истинско кино, вкъщи

Като заговорихме за действителност, няма по какъв начин да не отбележим каква е тази, която ще получим с OLED+935. Телевизорът има нов видеопроцесор с изкуствен интелект, който разпознава сцените и контролира картината в действително време.

Именно качеството на картината, реализмът на цветовете и дълбочината на сцените са измежду най-разпознаваемите характерности на тв приемниците на Philips. Основна заслуга за тях играе поддръжката на HDR и Dolby формати, които основават и чувството за същинско кино прекарване.
 Снимка 512778

И тъй като знаят, че киното без разтрисащ и подробен тон е нищо, Philips са се погрижили за звуковото оформление в OLED+935 по отговарящ метод - разположили са представителите отвън тялото на тв приемника. Самото осъществяване са оставили на разбирачите от английската компания Bowers & Wilkins, които са обвили звука във тънък плат от Kvadrat.

Резултатът: Dolby Atmos технологията изпълва цялото помещение с действителен тон, който оставя чувството, че действието се случва не пред, а на всички места към нас.
 Снимка 512780

Естествено, OLED+935 може да бъде обвързван и с останалите безжични представители вкъщи. Така ще продължим да слушаме, в случай че се наложи да отскочим до кухнята или до друга стая.

Отвъд малкия екран

Би било безразсъдно да чакаме, че сходен тв приемник с изкуствен интелект е лишен от бърз и елементарен достъп до света оттатък малкия екран.

Компанията се е погрижила да направи OLED+935 още по-модерен, кадърен и разнороден, като даже не е нужно да натискаме копчетата в отдалеченото, с цел да превключим към различен източник на сигнал или канал - можем просто да му приказваме.

Чрез гласови команди управляваме вградения Гугъл Assistant, само че можем да го вършим и с Alexa. А по този начин посредством тв приемника направляваме и други умни джаджи вкъщи - осветяване, термостати, представители и така нататък
 Снимка 512779

OLED+935 разполага с Android 9, което ни дава бърз достъп до цяла екосистема от приложения и благоприятни условия за стрийминг, без да купуваме и инсталираме спомагателни устройства. Затова и няма какво повече да желаеме, тъй като всичко, което желаем, към този момент е пред нас. Остава да се отпуснем и да се потопим във кино лентата.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР