По това трасе единствените места с уредени паркинги са само

...
По това трасе единствените места с уредени паркинги са само
Коментари Харесай

Опашката от чакащи камиони в посока „Дунав мост 2“ достигна 15 км


По това трасе единствените места с уредени паркинги са единствено две- пред входа на Видин и край бензиностанция " Съни Ойл ", само че те са с малко места и са незадоволителни, разяснява още Илиев.

Днес по неотложност във Видин на работно посещаване по отношение на опашките и интензивния тежкотоварен трафик дойде заместник-министърът на вътрешните работи Венцислав Катинов, оповестиха от Областната администрация.

Снимка: Областна администрация Видин

Предстои провеждането на процедури за отделяне на буферен паркинг преди метода към Дунав мост 2 , с повърхност от към 100 декара. Това е заречен ръководителят на Надзорния съвет на сдружението, което стопанисва инфраструктурния обект Христо Монев на среща със заместник-министъра. Катинов и регионалният шеф Огнян Асенов и Венцислав Катинов направиха обход на околовръстният път на Видин в посока Дунав мост 2.

Възможностите за облекчение на трафика, съответни ограничения и възможни разновидности за извеждане на част от дейностите отвън зоната на пункта, с цел да се усили потенциалът на прекосяване през граничния пункт са разисквани с управлението на Българо-румънското сдружение " Дунав мост Видин - Калафат " АД, шефа на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи - Видин и началника на Гранично полицейско ръководство - Видин.

На институциите, работещи на граничния пункт, е обърнато внимание да работят с нараснала интензивност, в изискванията на непрекъсната и навременна междуинституционална връзка, за по-бързо и съответно решение на проблемите с тежкотоварния трафик, оповестяват още от пресцентъра на регионалния шеф.

 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР