По темата за евентуални предсрочни избори премиерът в оставка изяви

...
По темата за евентуални предсрочни избори премиерът в оставка изяви
Коментари Харесай

Кирил Петков: Вярвам на Асен Василев като кандидат за премиер

По тематиката за възможни предварителни избори министър председателят в оставка изяви разбиране, че партията му ще бъде първа политическа мощ

„ С нашия мандат преди седмици ние обявихме Асен Василев като претендент за министър председател. Не имаме вяра, че всяка седмица би трябвало да имаме нов. Ако би трябвало да предложим някого, аз персонално имам вяра на Асен Василев ". Това съобщи министър председателят в оставка Кирил Петков в извънредно изявление за предаването "На фокус " по

Той разяснява и тематиката с изтеклия запис от закрито съвещание на парламентарната група на „ Демократична България”. Именно в следствие на него водачът на „ Има подобен народ” Слави Трифонов разгласи, че партията му излиза от договарянията за нов кабинет. „ Не видях нищо ужасно и трагично в този запис. Това беше следващата „ Македония”. Едни хора си играят на куклен спектакъл – измислят си някаква теза за опрощение, а действително би трябвало да си извършите извод какво се случва с парите им”, съобщи Петков.

Той бе безапелационен, че за него „ няма опция” Има Такъв Народ още веднъж да бъде сътрудник на „ Продължаваме Промяната” в ръководството. Министър-председателят в оставка акцентира, че още при започване на новите договаряния за държавно управление му се е сторило подозрително, че „ от през днешния ден за на следващия ден отново има диалогичност и отново някой се е събудил след катарзис”.

Петков бил уверен още, че Има Такъв Народ няма да поддържат кандидатурата на Бойко Рашков за ръководител на КПКОНПИ. И изрично съобщи, че Политическа партия не са се отказали от това свое предложение.

По тематиката за възможни предварителни избори министър председателят в оставка изяви разбиране, че партията му ще бъде първа политическа мощ.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР