По света има толкова много хотели и кой от кой

...
По света има толкова много хотели и кой от кой
Коментари Харесай

Turneffe Island Resort, Shangri-La Villingili - хотели по света, които работят със собствено часово време

По света има толкоз доста хотели и кой от кой по-луксозни и забавни със своя дизайн, местонахождение и екстри, които оферират. До момента обаче нямахме визия, че доста от тях в действителност работят със лично часово време.

Според The Points Guy аргументите притежателите на хотелите да подхващат сходни дейности са най-много да дават повече време за отмора на гостите си. Типичен образец е Turneffe Island Resort, който е част от територията на Белиз, само че се намира на далечен частен остров.

Часовото време на острова обаче има разлика от един час с това на държаватa. Това значи, че в случай че в Белиз е 7 ч., то на острова е 8 ч. Собственикът на хотела твърди, че са взели това решение, с цел да могат посетителите им да се насладят на в допълнение време за гмуркане или йога.

Друг хотел, решен да има лично часово време е Shangri-La Villingili на Малдивите. Те също местят стрелката на часовника си с един час напред, който дефинират като време за следобедна сънливост.

Свое лично часово време имат и всички хотели в мексиканския щат Кинтана-Роо, в който се намира курортният град Канкун.

Допълнителният час, на който се радват от 2015 година насам е, с цел да имат туристите повече благоприятни условия за посещаване на заведения за хранене и проведени екскурзии. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР