`По света и у нас` започва новия ТВ сезон в

...
`По света и у нас` започва новия ТВ сезон в
Коментари Харесай

`По света и у нас` започва новия ТВ сезон в обновено студио |

`По света и у нас` стартира новия ТВ сезон в актуализирано студио. 

Студио 3 на Българска национална телевизия към този момент е интерактивно, а две нови излъчвания потеглят от през днешния ден.

Стартът бе даден с първия брой на най-новата фамилна ТВ игра „ Последният печели “ с водещ Орлин Горанов, а незабавно по-късно централната емисия на „ По света и у нас “ разкри по какъв начин наподобява обновеното Студио 3 и какви нови лица и излъчвания могат да чакат феновете на Българска национална телевизия.

„ Последните няколко седмици от лятото напъните на всички от екипа бяха ориентирани към ремонта за възобновяване на декора и замяна на остарялата техника. Студиото в този момент дава доста нови благоприятни условия, по-раздвижено е и има нова настройка на видеостените. Изцяло е сменено осветлението с ново, което е измежду най-търсените на телевизионния пазар. Има благоприятни условия за виртуалност и могат да бъдат комбинирани водещи, директни включвания, кореспонденти, 3D графики и други “, съобщи Станислав Терзиев, режисьор в Българска национална телевизия.



Освен новото студио, огромна част от образните детайли и опаковки на предаванията също са изменени. Графиките на новинарските излъчвания на „ По света и у нас “ и утринния блок „ Денят стартира “ са с освежена визия и нови детайли. Водещите остават без смяна в новия сезон и ще продължат да водят от новите студиа. Предаванията ще употребяват актуалните технологии в ежедневната работа и по този начин новините и настоящите тематики ще са още по-интересни и налични за феновете.

„ Работим от доста време върху тези планове. Конкуренцията в новинарските излъчвания е доста мощна. В годините Българска национална телевизия съумява да затвърди позициите си на медия, която се употребява с най-високо доверие и престиж измежду феновете и това е оценка, която дават доста изследвания освен на българския пазар. С новите технологии ще можем да създадем наличието на ежедневните ни излъчвания още по-атрактивно и ще наблюдаваме новините в действително време непосредствено от студиото и посредством нашите репортери в страната. Това е основна стъпка за развиването на телевизионното произвеждане в публичния ефир “, показа Мариела Драголова, шеф на „ Новини и настоящи излъчвания “ в Българска национална телевизия.



От през днешния ден стартират и двете нови излъчвания, които са лични продукции на малкия екран. Пилотният брой на новото предаване „ Светът и ние “ е през днешния ден от 16:40 часа.То ще преглежда въпроси като: какво се случва оттатък държавната граница, какви са събитията, които вълнуват милиони хора по света и по какъв начин интернационалната политика въздейства на българите. Водещите Евгения Атанасова-Тенева и Йоана Левиева-Сойер ще търсят отговори на протичащото се всеки работен ден.

Сред най-новите формати е „ България в 60 минути “, с водещ Мариана Векилска. Новото предаване ще ни запознае с най-интересните и любопитни кътчета на страната, събития, обичаи и локални истории. Пътуването из България стартира всеки работен ден в 17:00 часа.

В ефира се завръщат и обичани излъчвания като „ 100 % Будни “ с Мария Андонова и Стефан А. Щерев, които са към този момент всеки делник от 9:00 часа и в актуализирано студио, а времето за просвета стартира в 11:00 с предаването Култура.БГ и водещите Димитър Стоянович, Александра Гюзелева и Анна Ангелова.

Запазената марка на Българска национална телевизия, обективната журналистика и предаванията „ Панорама “, „ Референдум “, „ Още от деня “, „ Бизнес.бг “, както и съботно-неделния блок „ Денят стартира с Георги Любенов “ също се завръщат от тази седмица в ефира и ще търсят най-точните разбори и мнения, реакциите от деня в развиване, горещите полемики, мнението на обществото, гласа на бизнеса, историите за живота и неговите основни герои.

Този уикенд следва и премиерата на най-новото развлекателно шоу в програмата – „ Събота вечер с Митко Павлов “, което ще се излъчва всяка събота от 21:00 часа.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР