По стените на кръвоносните ни съдове се натрупват отлагания от

...
По стените на кръвоносните ни съдове се натрупват отлагания от
Коментари Харесай

Чуден лек за чисти кръвоносни съдове и здраво сърце

По стените на кръвоносните ни съдове се натрупват отлагания от неорганични соли. Това е рисково, тъй като с течение на времето може да докара до развиването на атеросклероза. Отлаганията по стените на кръвоносните съдове водят до разстройства в кръвообращението, повишение на кръвното налягане и появяването на разширени вени.

За да се поддържат съдовете здрави, е належащо от време на време да се организират курсове за филтриране на кръвоносната система, написа iwoman.bg.

В случая на помощ идват лековете от националната медицина. Една от тях е сместа от мед, валериана и копър. Именно тази композиция пречиства кръвоносните съдове и оказва помощ за подсилване на сърдечния мускул. И трите продукта имат неповторими свойства, само че когато се комбинират, резултатът от тях е в действителност впечатляващ.

Има три разновидността за приготвянето му:

Рецепта №1

Необходими са ви следните артикули:

семена от копър - 100 гр. корен от валериана (смлян) - 2 с. л. вода - 2 л мед - 2 супени лъжици
Смесете семена от копър и корена от валериана. Залейте сместа с вряла вода. Оставете запарката да се охлади до 40 градуса и едвам по-късно прибавете 2 супени лъжици мед към нея. Изсипете сместа в буркан, увийте го с забрадка и го оставете в това състояние тъкмо един ден. След това съхранявайте сместа в ледник. Пие се по 1 супена лъжица половин час преди хранене, 3 пъти дневно.

Курсът на лекуване е 20 дни, след което се прави десетдневна отмора. Повторете лекуването.

Рецепта №2

Вземете същите артикули в пропорциите, които са посочени в първата рецепта. Смелете семената от копър и корена от валериана в кафемелачка. Преди хранене приемайте по 1/2 чаена лъжичка от тази примес, като авансово добавите лъжица мед към нея. Сместа не би трябвало да се приема с вода или друга течност.

Курсът на лекуване е 20-30 дни. След това прекъснете за 10 дни и още веднъж повторете лекуването.

Рецепта №3

Необходими са ви следните артикули:
семена от копър - 2 ч. л. корен от валериана - 1 ч. л. вино - 1 чаша
Залейте сухите съставки с виното. Настоявайте сместа на мрачно място в продължение на 2 седмици. Тя се пие охладена преди лягане по 2 ч. л. Преди приложимост прибавете 2 чаени лъжички мед.

По време на лечебния курс би трябвало да се съблюдават няколко правила:
изключете от менюто месо и сладкиши, алкохол; консумирайте повече плодове, зеленчуци и чиста вода; движете се повече, разхождайте се на чист въздух;
Важно: Статията е с информативна цел и предоставената в нея информация не може да е употребява за самолечение! Консултирайте се с доктор или с фитотерапевт преди лекуване с билки, изключително в случай че приемате медикаменти!
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР