По средата на новия тротоар на бул. Цариградско шосе преди

...
По средата на новия тротоар на бул. Цариградско шосе преди
Коментари Харесай

Кметът на район Средец спря слагането на колчета на нов тротоар

По средата на новия тротоар на бул. " Цариградско шосе " преди Орлов мост в София преди дни са сложени колчета, заяви " Фокус ". За това заяви кметът на регион " Средец " Трайчо Трайков в персоналния си профил във Фейсбук. Ето какво написа той:

" Онзи ден ми се обади Карина Караньотова, че разрушават хубавия необятен тротоар на " Цариградско шосе " преди Орлов мост и редят колчета по средата. Отидох на място и се оказа, че е по възлагане на заместител кмета по превоза на Следствен отдел към окръжна прокуратура. Разговарях с шефа на Управление и разбор на трафика и научих, че колчетата се поставят по категорично гледище на общинския консултант Борис Бонев.

Помолих да наредят прекратяване на работата (преустановиха, благодаря), а във вторник ще отида на съвещание на транспортната комисия, която по мое гледище ще прегледа още веднъж случая и вероятните решения. Никак не одобрявам тези колчета и когато ремонтираме тротоар пиша на ЦГМ да не ги поставят още веднъж, в случай че живущите не упорстват или в действителност не се постанова ".

 
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР