По споразумение, сключено между Районна прокуратура – Козлодуй и защитата

...
По споразумение, сключено между Районна прокуратура – Козлодуй и защитата
Коментари Харесай

Вкарват в затвора мъж за хулиганство и възпрепятстване на полицай в Козлодуй

По съглашение, подписано сред Районна прокуратура – Козлодуй и отбраната на подсъдимия Ц.Н., му е наложено наказване от Районен съд – Козлодуй от шест месеца „ Лишаване от независимост “ при „ общ “ режим на изтърпяване и „ Обществено неодобрение “ посредством оповестяване на определението на осведомителното табло в община Козлодуй. Той се е признал за отговорен за осъществените от него закононарушения – безчинство, незаконно възпрепятстване на орган на властта да извърши отговорностите си, ръководство на МПС в едногодишен период от наказването му по административен ред за шофиране без брошура.
Около 12:30 ч. на 14.07.2017г., на ул. „ Калина “ в Козлодуй, подсъдимият Н. се държал непочтено с младши автоконтрольор от районно управление (на МВР) на МВР-Козлодуй, дошъл по отношение на получен сигнал за настъпило ПТП с потърпевшо дете.
Той отправил груби думи към служителя на реда, а точно: „ Кой си ти да записваш неверни работи? Това не го пиши, тъй като не е правилно “, след което го блъснал в рамото. Подсъдимият издърпал от ръцете му ръкописно написано сведение на място от подателя на сигнала и го скъсал.
На същия ден Ц.Н. управлявал лек автомобил марка „ Рено “, преди да е изминал едногодишният период от наказването му по административен ред за шофиране без СУМПС с влезнали в действие наказателни постановления на началниците на районно управление (на МВР) на Министерство на вътрешните работи – Бяла Слатина, Козлодуй и Лом.
Определението на съда е влезнало в законна мощ.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР