По случая със записа на Бойко Борсов и снимките работи

...
По случая със записа на Бойко Борсов и снимките работи
Коментари Харесай

Гешев: По записа на Борисов и снимките работи Софийска градска прокуратура

По случая със записа на Бойко Борсов и фотосите работи Софийска градска прокуратура и към случая е привързан този със фотосите. Това сподели основният прокурор Иван Гешев пред Българска национална телевизия.
Най-висшите чиновници в Министерство на вътрешните работи, които би трябвало да противодействат против наркоразпространението, са били на хранилка в незаконния свят. Едва ли някой може да каже какъв брой време са били от другата страна. Участват и лица, които не са били чиновници в Министерство на вътрешните работи. Правили са логистика на разнообразни незаконни групи, удряне на техни съперници.
Помагали са на всички, които си заплащат.
Имало е моменти, в които са могли да ни компрометират пред задгранични наши сътрудници. Това се случва и в други страни. Надявам се тези случаи да стават все по-малко, съобщи основният прокурор.
Българският президент е политик - български политик. Той се причислява към други политически изявления, разяснява Гешев изявленията на Румен Радев през последните дни.
Главният прокурор не може да проверява записа с премиера Борисов, това се прави от назначени прокурори. Българската прокуратура не се тормози да проверява и ревизира.
Задържани са най-висшите чиновници на Министерство на вътрешните работи, които би трябвало да противодействат против трафика и разпространяването на опиати. Те са дългогодишни чиновниците на Министерство на вътрешните работи и знаят по какъв начин работят службите и прокуратурата. За страдание, се оказва, че са на хранилка в незаконния свят, съобщи Гешев. Имало е логистика при трафика на опиати, удряне на техни сътрудници, обещания и за протекция и така нататък, добави Гешев. Помагали са на всички, които си заплащат. В някаква степен са били на крачка да компроментират доверието към българските служби в страни от някои партньорски страни.
Главният прокурор разяснява и обвиняването на президента, че влиза в политическата игра на страната на премиера. Българският президент е политик и се причислява към една поредност от политически изявления. Характерното за българския политически живот е, че постоянно грешката е в другия. Когато допре до твоята партия, нещата се обръщат, добави Гешев. В СГП има формирана инспекция по този случай, доколкото съм известен с една поредност от фотография, съобщи Гешев по отношение на записа, за който има изказвания, че се чува гласа на премиера Борисов. Максимално открити сме към българското общество. По невиждан метод.
Обвинител номер 1 у нас разяснява и абсурда с есемес чатове сред съветника на президента Пламен Узунов и обвинения предприемач Пламен Бобоков. 7 дни преди да бъде оповестено публично, един предприемач получава решение на Върховен административен съд. Представете си какво би станало, в случай че това се случи във Франция? Аз не давам отговор за кадровата политика на президентството, на Министерски съвет. Моята работа е да дефинирам задачите и дилемите на прокуратурата, а те са да няма недосегаеми лица. Нашето законодателство е най-старото европейско законодателство в целия Европейски Съюз. Ще изтъквам госпожа Кьовеши, която ми сподели, че с въдица не може да се лови слон. А ние в България тъкмо това вършим.
Гешев изясни, че цитатът му, че е инструмент на Господ, е погрешно изваден от подтекста. Прокурорът е имал в поради, че всеки набожен човек е инструмент в ръцете на Господ.
Припомняме думите му по този мотив: " Често съм се питал за неща, които са се случили с мен, за това кое положително и кое е неприятно. И съм разговарял дълго по тези въпроси със духовник. Неговата теза е, че Господ ти дава избрани знаци, които би трябвало да разчетеш по верния метод, с цел да адаптираш държанието си, в някаква степен той те приготвя за нещо, за някакво мъчно решение, с цел да може да направиш вярната преценка, когато пристигна моментът. Така че, аз схващам себе си, за положително или за неприятно, като инструмент в ръцете на Господ ".
Пълния вид можете да видите ТУК.
Политика на прокуратурата е стандартът във връзка с всички сигнали да е идентичен, сподели още основният прокурор пред Българска национална телевизия.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР