По случая “Мата Хари имам няколко въпроса, , относно интервю

...
По случая “Мата Хари имам няколко въпроса, , относно интервю
Коментари Харесай

Полина Паунова с важни въпроси след разкритията на Борисов относно българската Мата Хари

По случая “Мата Хари ” имам няколко въпроса,, по отношение на изявление на премиера Бойко Борисов.
Става въпрос за отговорите на  във връзка с фотосите, направени в спалнята му, чиято достоверност признава и той самият.
Ето и въпросите, които слага Паунова:
 Борисов проговори за фотосите от спалнята си пред немско издание Борисов проговори за фотосите от спалнята си пред немско издание
Цяла страница в влиятелното немско издание Frankfurter Allgemeine Zeitung отдадена на Бойко Борисов, фотосите от спалнята му и прот...
- Родният вид на госпожа Хари всякога, когато е посещавала премиера ли си е тъпкала в чантата кюлчета злато и пачки евро? И по този начин до момента в който изчака заветния монент, в който Борисов си подвига телефона по време на изявление, с цел да й каже, че след 15 мин. ще се яви на свиждане с нея?
- Кой е тоя публицист, който е вземал изявлението? (Ако аз съм питащата ще помня, че интервюираният си е вдигнал телефона и бих го загатнала в текста. Интервюто би трябвало да е било документално, щото в студио ланкане по телефона не става).
- Мата БГ Хари регулярно ли е посещавала премиера или случайно?
- Лесно било красива жена да стигне до него: това регулярно ли се случва? Ако отговорът е “да ” (т.е. не е единствено съответната Мата Хари):
- Как се набират тия красиви дами, дето щъкат из държавната резиденция, в случай, че министър председателят споделя, че доста работи и няма време за персонален живот, само че намира време с цел да задоволява човешките си потребности? (това си има несъмнено име, ми се коства, не ли?; и да уточня: подобен въпрос е подходящ заради публичен интерес, а не поради любознание към телесност).
 Симов: Интервюто на Борисов пред ФАЦ е патология Симов: Интервюто на Борисов пред ФАЦ е патология
" Интервюто на Борисов пред ФАЦ е патология. То е подобен миш-маш от дивотии, неистини, заблуди и конспирации, че всеки създател в групата " Измам...
И не на последно място:
- КОГА е разпитана българската Мата Хари? (не запитвам дали, тъй като явно за повторно Борисов обществено споделя, че знае коя е).
- Какво в произтекло от тоя разпит?
- Какво ще последва за Мата Хари Българска?
Всичко това е значимо заради две аргументи: да се подсигурява сигурността и на българския министър председател и на госпожа Мата Хари. "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР