По случая Дебора са определени наблюдаващи прокурори. Няма натиск, нито

...
По случая Дебора са определени наблюдаващи прокурори. Няма натиск, нито
Коментари Харесай

Виктор Николаев към старозагорските прокурори заради Дебора: Вие слепи и глухи ли сте?

По случая " Дебора " са избрани наблюдаващи прокурори. Няма напън, нито вмешателство по делото. Съобразяваме се със събраните доказателства и своето вътрешно разбиране.

Това разяснява пред Нова тв Десислава Калайджиева, наблюдаващ прокурор. 



Въпросът е дали вие, прокурорите, сте слепи и глухи и сте склонни през просото да погледнете на една такава покруса и чак, когато се вдигне подобен звук и такива злоба и яд в това число към прокурорите, да се извадят текстове, които могат да бъдат използвани даже със остарялата съдебно-медицинска експертиза?, попита Виктор Николаев събеседниците си от Стара Загора. 



Във всеки един миг на делото се прави оценка доказателствената цялост. Самото остригване на жертвата е обсъждано и при правене на петорната съдебно-медицинска експертиза. Ние сме разчитали на тесните специалности, които имат самите медици и движимости лица, с цел да можем да създадем като прокурори изводите си какви да бъдат правните квалификации на закононарушенията, коментира Таня Димитрова, областен прокурор. 

Обръщам внимание, че следствието се води в границите на 2-месечен период, в който са осъществени голям брой процесуално.следствени дейности, тъй че се употребяват освен съдебно-медицинските, само че и различен тип експертизи, както и гласни доказателства, уточни тя.

Не можеше ли това обвиняване за унизителното остригване на момичето да е реалност още първоначално, а не да се минава през народен ефир и публичен напън?, още веднъж натисна Николаев. 

Дори и при липса на публичен напън това, което се случва сега, щеше да се случи, съобщи районния прокурор. 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР