По случай великденските празници билетите за новия формат на Световната

...
По случай великденските празници билетите за новия формат на Световната
Коментари Харесай

Волейболната федерация пусна великденска отстъпка на билетите за световното

По случай великденските празници билетите за новия формат на Световната лига (вече Нова волейболна лига) и международното състезание по волейбол ще се продават с понижение. От 6 до 9 април пропуските ще костват с 10% по-малко от постоянната цена.

България ще бъде хазаин на два шампионата от Нова волейболна лига през годината. Страната ще одобри шампионати от втората и четвъртата седмица на конкуренцията. От 1 до 3 юни възпитаниците на Пламен Константинов ще срещнат Австралия, Русия и Сърбия, а от 15 до 17 юни националите ще играят против Франция, Канада и Бразилия.

България е хазаин взаимно с Италия на международното състезание, което ще се организира от 9 до 30 септември. Националите ще изиграят мачовете си от първата фаза в зала " Конгресна " във Варна.

Българите са в една група с Полша, Иран, Куба, Финландия и Пуерто Рико. При класиране измежду първите три тима националите ще изиграят мачовете си от втората фаза в зала " Арена Армеец " в София.

Билетите за двете съревнования се продават в мрежата на Eventim, както и в билетния център на НДК и на касите на трите зали " Конгресна ", " Арена Русе " и " Арена Армеец ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР