По случай Щедрият вторник – ден за празнуване, подкрепа и

...
По случай Щедрият вторник – ден за празнуване, подкрепа и
Коментари Харесай

Дженифър Анистън с емоционален призив в памет на Матю Пери

По случай Щедрият вторник – ден за празнуване, поддръжка и присъединяване в благотворителни начинания в Съединени американски щати – приятелите и фамилията на Матю Пери споделиха известия към феновете му, молейки за поддръжка в продължаването на неговата задача да оказва помощ на нуждаещи се.

Фондацията на Матю Пери, която публично започва на 3 ноември, е обвързвана с дългогодишния ангажимент на починалия артист да оказва помощ на хора, борещи се с заболяването на пристрастяването.

Във вторник колежката и близка другарка на Матю Дженифър Анистън разгласява история в Instagram, с цел да насърчи почитателите да поддържат фондацията в памет на Пери.

" За #GivingTuesday, апелирам, присъединете се към мен и фамилията на Мати в поддръжка на неговата фондация - която работи, с цел да помогне на страдащите от пристрастяване ", написа Анистън. " Той щеше да е признателен за обичта ви. "

В понеделник фамилията на Пери пусна изказване до ET, изразявайки желаниет да оказват помощ на фондацията да прави положително за тези, които се борят със зависимостта и злоупотребата с субстанции.

„ За нас като семейство е значимо да почетем наследството на Матю “, споделиха околните му в изказването. „ Потенциалът, който Фондацията на Матю Пери има, с цел да помогне на страдащите от това заболяване, е нещо, което сме горди да представим на света. “

Покойният артист от " Приятели " беше буен покровител на стратегии за възобновяване от зависимостите от опиати и алкохол през целия си живот , като самият той с години се бори със злоупотребата с субстанции.

В изявление за New York Times през ноември 2022 година Матю Пери призна, че „ евентуално е похарчил 9 милиона $ “ в продължение на няколко десетилетия в опит да остане изтрезнял и е ходил на рехабилитация към 15 пъти. На тази тежка битка и ужасните последствия за здравето му той посвещава и голяма част от своите записки " Приятели, любовници и огромното извънредно нещо ".

Преди трагичната си гибел на 28 октомври, Пери е споделял, че макар че е най-известен като Чандлър от „ Приятели “, той се надява да бъде запомнен с това какъв е бил като човек и да бъде свързван с хората, на които е помагал.

„ Бих желал да бъда запомнен като някой, който живееше добре, обичаше добре, постоянно търсеше... “, споделя Пери в известен подкаст.

„ Най-хубавото нещо за мен е, в случай че някой пристигна при мен и каже: „ Не мога да спра да пия. Можете ли да ми окажеш помощ? “ Мога да кажа „ да “ и да го направя “, изяснява Матю. „ И това съм го казвал от дълго време: когато умра, не желая „ Приятели “ да бъде първото нещо, което се загатва — желая това да е първото, което се загатва. И ще изживея остатъка от живота си, доказвайки това. "
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР