По случай предстоящата Седмица на гората и Международния ден на

...
По случай предстоящата Седмица на гората и Международния ден на
Коментари Харесай

ЮИДП-Сливен и “ВиК-Сливен” отбелязаха заедно Международния ден на водата

По случай идната Седмица на гората и Международния ден на водата 22 март, “Югоизточно държавно дружество ” Директива за птиците гр. Сливен и “Водоснабдяване и канализация-Сливен ” ООД организираха взаимна акция за залесяване на фиданки на територията на горски стопанства в обсега на предприятието.



Горски чиновници от ЮИДП, Търговско предприятие “ДГС Сливен ” и Търговско предприятие „ ДГС Твърдица “, дружно с представители на “ВиК Сливен ” ООД и доброволци засадиха близо 500 дръвчета от елементарен явор и бял бор.

В самодейност се включиха още кметът на Община Твърдица Мария Гвоздейкова-Златева, шефовете на ДГС-Сливен инж. Ивайло Русев и ДГС-Твърдица инж. Коста Ашламов, както и шефът на “ВиК-Сливен ”ООД инж. Пламен Трифонов и ръководителят на “ВиК-Сливен ” регион Твърдица Стоян Пухтов.



Всички участници се сплотиха към тазгодишното мото на Седмица на гората - “Гората е живот…и обща отговорност! ”. Опазването и поддържането на чисти водни запаси и горски територии, за намаляване на екологичния отпечатък върху природата, би трябвало да е приоритет за всеки един от нас!
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР