По случай Празника на Италианската република Посолството на Италия в

...
По случай Празника на Италианската република Посолството на Италия в
Коментари Харесай

Посолството на Италия почете празника на Италианската република

По случай Празника на Италианската република Посолството на Италия в София, взаимно с Италианския културен институт, провежда, в допълнение към обичайния банкет в Резиденцията, поредност от начинания: на 31 май 2023 година четиригласен концерт на групата Paese mio bello във Военния клуб. Групата е в състав: Лело Джуливо – вокал, Джани Ламаня – вокал, Анна Спанюоло – вокал, Патриция Спинози – вокал, Микеле Бонè – китара, Паоло Прополи – китара.

На 2 юни в Софийската градска художествена изложба се състоя представянето на новата книга на Данило Манера „ Балада за изгубените планини ”. Книгата се издава в България от локалната издателска къща Нике. Почетен посетител на вечерта беше професор Джузепе Дел`Агата, на който Манера е бил възпитаник – един от най-значимите слависти и познавачи на българския език и литература в Европа, преводач на създатели като Йордан Радичков и Георги Господинов.

Дуото CArisMA – Магдалена Калчева и Карло Кориери – най-успешното китарно дуо в днешно време, част от международното турне на Андреа Бочели, излезе на сцената на зала „ България ” на 3 юни дружно с оркестър „ Симфониета София ”, с цел да показа една изключителна стратегия за две китари и симфоничен оркестър.

И най-после, на 8 юни известният режисьор и артист Пипо Делбоно ще показа на сцената на Сатиричния спектакъл най-новия си театър, озаглавен „ Любов “, който съчетава спектакъл, музика, придвижване и изразно виждане, обединени от една надълбоко прочувствена история. 

 

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР