По случай петия си рожден ден най-голямата закрита картинг писта

...
По случай петия си рожден ден най-голямата закрита картинг писта
Коментари Харесай

София Картинг Ринг с нова конфигурация

По случай петия си рожден ден най-голямата закрита картинг писта на Балканите ще изненада своите гости с ново трасе. Екипът на София Картинг Ринг приготви нови високоскоростни страсти за всички почитатели на моторните спортове, като новата настройка е налична от началото на този месец.

Всеки ще има опция да тества своите качества, като от старта до финала ще би трябвало да се преодолеят 646 метра дължина с 18 завоя. Шест от завоите след старта на обиколката са изцяло изменени, като с новия дизайн се изискват умения за поддържане на висока скорост в поредност от завои и къси прави. Степента на сигурност е измежду целите за София Картинг Ринг и по тази причина ще се погрижат новите висококачествени ограждения и специфична настилка, гарантираща допустимо най-хубаво сцепление.
Това е трета смяна на конфигурацията на трасето за петте години, откогато София Картинг Ринг отвори порти. Освен търсещите развлечение и адреналин, новата настройка ще бъде употребена за многочислените съревнования и шампионати, които се организират на пистата. Многото разнообразни треактории и способи на прекосяване ще разрешат повече изпреварвания и атракция за феновете. Промяната ще помогне и в образованието на най – дребните водачи участващи в " Картинг Училището за Шампиони ". По-голямата дължина и трите завоя допълнително повишиха най – положителните времена с над 3 секунди.

През февруари тази година, в търсене на най-тясната връзка сред любителско и професионално преживяване, София Картинг Ринг показа и най-новите членове на фамилията си, а точно новия модел картинги CRG.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР