По случай един от най-светлите български празници - Деня на

...
По случай един от най-светлите български празници - Деня на
Коментари Харесай

Съвременни будители се събраха във Варна за общ поздрав към децата по случай празника

По случай един от най-светлите български празници - Деня на националните будители- културни дейци от Варна се събраха, с цел да насочат общ привет към жителите на Варна и най-много към децата.

Снимката, появила се в обществените мрежи развълнува както многочислените ученици на техните школи, по този начин и техните родители. За да изкажат своя привет и пожелания, на едно място се събраха едни от хората, чиито креативен път белязва града ни най-силно през последните години.

Част от усмихнатата и даровита компания са Нуша Роянова – художник, издател в " Дъбови листа “ и началник на едноименната школа по изобразяване, Страцимир Павлов - диригент, композитор, аранжор, инстурменталист и учител в НУИ " Добри Христов “, ръководителят на школа по живопис Радко Мурзов, музикантът и началник на учебното заведение за музикално продуциране Omni`s Cool Цветан Момичилов, хореографът и началник на учебно заведение по модерна просвета The Center Георги Gosh Енчев, певицата и вокален възпитател Христина Ралева, художникът и началник на школа " Дедал “ Дарин Сотиров, актуалният актьор и уредник на фестивал Карантината – Цветан Кръстев. “
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР