По случай Деня на народните будители от 1 до 10

...
По случай Деня на народните будители от 1 до 10
Коментари Харесай

За Деня на народните будители: Играй онлайн и стани читател на библиотеката във Враца

По случай Деня на националните будители от 1 до 10 ноември Регионална библиотека „ Христо Ботев”-Враца провежда начинания, с които да държи дейни своите читатели.
Онлайн играта „ Познавам будителите” ще се организира във Facebook в първите 10 дни на ноември. В нея може да взе участие всеки, който е обожател на страницата на библиотеката: fb.com/libvratsa. Всеки ден от посочения интервал там ще бъдат оповестени въпроси за известни и по-малко познати персони от близки и по-далечни времена, които със своя принос са влезнали в историята на град Враца. За далите отговор вярно ще има награди.
От 1 ноември започва и акцията „ Стани другар на библиотеката, вземи своята читателска карта”, която ще продължи до 10 ноември. По време на акцията всеки гражданин на града може да се причисли към общността на четящите врачани, като съобщи желанието си за едногодишен абонамент за всички отдели и запаси на библиотеката. За да получат своята читателска карта, е належащо искащите да изпратят трите си имена и телефон за връзка на: e-mail:, телефон: 092 62 61 70, известие във фейсбук: fb.com/libvratsa.

Работно време:
За „ Заемна за дома “
понеделник – петък
9:00 ч. – 18:00 ч.
събота
9:00 ч. – 14:00 ч.
За „ Детски отдел “
понеделник – петък
9:00 ч. – 18:00 ч.
За филиал в ж.к. „ Дъбника “
понеделник – петък
8:00 ч. – 17:00 ч.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР