По случай 80-ия си рожден ден сър Мик Джагър е

...
По случай 80-ия си рожден ден сър Мик Джагър е
Коментари Харесай

Лео ди Каприо пее на рождения ден на Мик Джагър

По случай 80-ия си рожден ден сър Мик Джагър е слушал серенада от Леонардо ди Каприо и Лени Кравиц.

Фронтменът на „ Ролинг Стоунс “, който навърши тази знаменателна възраст на 26 юли, е чествал с редица звезди в нощния клуб " Embargo Republica " в лондонския квартал Челси.

„ Мик беше толкоз благополучен да прекара рождения си ден, заобиколен от фамилията и приятелите си, които дохвърчаха в Лондон от целия свят, с цел да участват на специфичния му ден “, показа един от гостите.

„ Мик беше непрекъснато на дансинга и не спря да се движи през цялата нощ, като цялото празненство продължи до ранните часове. Леонардо ди Каприо и Лени Кравиц закачливо изпяха " Честит рожден ден " на Мик и всички останали се причислиха... беше просто най-забавното тържество “, добави той.

Освен шоколадовата торта за рождения ден на Мик Джагър, на празненството на кубинска тема участваха екзотични танцьорки, облечени като за карнавал с бижута по сутиените и многоцветни пера, които съществено оживиха празненството.

Фронтменът на „ Ролинг Стоунс “ е обезпечил безкрайно количество безвъзмездни питиета за гостите и е „ прекарал времето на живота си, до момента в който е танцувал цяла нощ “, преди да се прибере у дома в 3 часа сутринта.

Сред другите известни лица на празненството бяха 76-годишният китарист на „ Ролинг Стоунс “ Рони Ууд и 51-годишната щерка на сър Пол Маккартни - стилната дизайнерка Стела Маккартни.

Към сър Мик се причисли и фамилията му, в това число дъщерята Джорджия Мей Джагър, синът Лукас Джагър и годеницата му Мелани Хамрик. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР