По случай 24 май българската литература заживява отново на емблематичния

...
По случай 24 май българската литература заживява отново на емблематичния
Коментари Харесай

Българска литература зазвучава на площад Славейков за 24-ти май - slava.bg

По случай 24 май българската литература заживява още веднъж на емблематичния площад “Славейков”. Мултимедийната апаратура на Storytel „ Звукът на българската литература “ е основана особено за празника и ще показа обичани творби на модерни български създатели и незабравими класици. Всеки минувач на площада ще може да ги преживее по нов метод с гласовете на обичани лица от културната сцена като Юлиян Вергов, Койна Русева, Георги Господинов и доста други.

Сред подбраните аудио фрагменти от българска прозаичност и лирика, които ще зазвучат на площада, са такива от безконечните Иван Вазов, Пенчо Славейков, Димитър Димов, Димчо Дебелянов, Пейо Яворов, Христо Смирненски, Никола Вапцаров, Блага Димитрова. Селектирани от богатата аудио библиотека на Storytel с български заглавия, актуалните създатели Георги Господинов, Виргиния Захариева, Илиян Любомиров, Димана Йорданова, Елена Алексиева, Людмила Филипова и Катерина Хапсали ще могат също да бъдат чути в сърцето на София.

Аудиоинсталацията е отдадена на актуалните способи да се допираме до книжовността посредством опциите, които дава цифровата промяна през днешния ден. Благодарение на актуалните технологии, с изключение на посредством книгите, към този момент носим литературата и на няколко клика разстояние в джоба си и можем да се любуваме на вълнуващи истории на всички места и когато и да е. Аудиокнигите дават на актуалния човек повече време за

...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР