По случай 12 април - Международен ден на космонавтиката, Ралица

...
По случай 12 април - Международен ден на космонавтиката, Ралица
Коментари Харесай

Лекция и изложба за българската космическа история тази вечер във Варна

По случай 12 април - Международен ден на космонавтиката, Ралица Герасимова (от плана " Космодрум " ) ще показа във Варна лекция и галерия, отдадена на българската галактическа история.

Събитието ще бъде намерено в 19.00 ч. в The Bookstore (ул. " Преслав " 12). Лекцията ще се състои към 19.40 - 20.00 ч., а изложбата ще може да бъде забелязана до 17 април (неделя), заяви за Moreto.net Ралица Герасимова.

Разказът е основан на исторически обстоятелства, архиви и изявленията извършени в интервала 2017-2021. Българският галактически напредък следва да бъде прегледан с сериозен взор по отношение на климата на социалистическа агитация, символиката на соц интернационала и наследените от това провокации за следене на историческия развой.

Ще имате опция да разгледате извънредни материали, видео/фото фрагменти и документи, оживели от всеобщото заличаване в границите на пропагандните акции от това време. Сгрешени корици на вестници и списания, дублирани книги и други забавни материали, произлизащи от механиката на пред-дигитална интернационална агитация от 70-те и 80-те.

Ралица Герасимова е обществен антрополог, куратор и разпален откривател на галактическата просвета и история.

" Космдрум " започва през 2017 година и от този момент построява образен списък и събира исторически документи за галактическата история и просвета в България. Проектът е показан в изложения през 2018 година (Галерия ONE София) и 2019 година (Европейска столица на културата - Пловдив 2019 г.).
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР