По-слаб и нескопосан бюджет не може да се напише. Това

...
По-слаб и нескопосан бюджет не може да се напише. Това
Коментари Харесай

Борисов: Скоро младите ще ги бият с камъни

По-слаб и неблаговиден бюджет не може да се напише. Това съобщи в Монтана Бойко Борисов.

И да не одобряват нашите оферти, ще гласувате за всяко тяхно предложение поради хората. След няколко месеца, когато има ново държавно управление, ще се направи нова актуализация, сподели Борисов.

Лидерът на ГЕРБ излезе със съществени рецензии към ръководещите, като ги упрекна в кражба на стотици милиони и съобщи, че обединението сама се е свалила поради корупция.

Те приказват единствено за постове и пари, за нищо друго. Кой на кого и по какъв начин да даде и вземе. Става въпрос единствено за корупция, сподели Борисов.

Нинова споделила в този момент, че Радев желал да е ръководещият в сянка, а Кирил Петков напред. Страховити обвинявания посред им в корупция. И тези младежи, както вървят да ги пазят, когато схванат за какви пари са се облагодетелствали, ще вървят с камъни да ги бият , сподели Борисов.

Борисов още веднъж насочи съществени рецензии за цените на горивата.

Нека младежите видят за какво горивото е толкоз скъпо – рафинерията е съветска, с съветски нефт работи, и всичко се изнася отвън България, като се преработи. След това се изнася за Сърбия, и влиза назад в България, само че се оскъпява с над лев на литър. 300 милиона ви крадат на месец, я си ги представете в чекмеджета, я си ги представете на месец. Представяте ли си какъв брой сте ограбени?, обърна се Борисов към симпатизанти в Монтана.

Ако ГЕРБ управляваше, горивото щеше да е най-много на цената, която беше, продължи Борисов.

И по този начин когато министър председателят Петков приказва за привнесена инфлация, запитвам за коя стока е привнесена тя. Откъде пристигна като всичко е българско? Горивото се създава в България, токът се създава в България? Кой ти привнесе инфлация? , попита Борисов.

Хлябът – зърното има рекордна годишна продукция тук-там, а в този момент приказват нелепости за продоволствена рецесия. Нали щяха да изкупуват жито за милиарди, добре най-малко че това не направиха. Това било триумф – олиото е 6.70, а България е на второ място в Европа по произвеждане на слънчоглед, за каква привнесена инфлация приказваме?, продължи Борисов.

Не изтеглиха новия дълг, с цел да няма служебното държавно управление какво да харчи, счита някогашният министър председател. Това ще издъни Радев в служебното му държавно управление и той самият се ще сгромоляса , сподели още водачът на ГЕРБ.

Той назова неистина обвиняванията на Петков, че са го свалили Борисов и съветската посланичка Елеонора Митрофанова.

Ако създадат държавно управление, есента и зимата ще катастрофират по този начин, че ГЕРБ ще се върне изцяло , сподели още Борисов.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР