По-слаб и нескопосан бюджет не може да се напише. Това

...
По-слаб и нескопосан бюджет не може да се напише. Това
Коментари Харесай

Борисов: 300 милиона ви крадат на месец, представяте ли си колко сте ограбени?

По-слаб и неблаговиден бюджет не може да се напише. Това съобщи в Монтана Бойко Борисов.„ И да не одобряват нашите оферти, ще гласувате за всяко тяхно предложение поради хората. След няколко месеца, когато има ново държавно управление, ще се направи нова актуализация”, сподели Борисов, представен от Нова телевизия.

Лидерът на ГЕРБ упрекна ръководещите, че „ приказват единствено за постове и пари”. И още веднъж насочи съществени рецензии за цените на горивата.

„ 300 милиона ви крадат на месец, я си ги представете в чекмеджета, я си ги представете на месец. Представяте ли си какъв брой сте ограбени?”, обърна се Борисов към партийния актив в Монтана.

„ Ако ГЕРБ управляваше, горивото щеше да е най-много на цената, която беше”, продължи Борисов.

„ Кой ти привнесе инфлацията? На коя стока е привнесена инфлацията? Откъде пристигна като всичко е българско? Токът – създава се в България? Кой ти привнесе инфлация?”, попита Борисов министър председателят Петков.

Лидерът на ГЕРБ назова „ лъжа” обвиняванията на Петков, че са го свалили Борисов и съветската посланичка Елеонора Митрофанова.

„ Ако създадат държавно управление, есента и зимата ще катастрофират по този начин, че ГЕРБ ще се върне напълно”, сподели още Борисов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР