По скелета е имало само кожа, липсвала е коса. Трупът

...
По скелета е имало само кожа, липсвала е коса. Трупът
Коментари Харесай

Трагедия. Откриха Изчезналата Полска Туристка Край Поморие. Случило Се Е Най-Страшното

По скелета е имало единствено кожа, липсвала е коса. Трупът е разпознат по татуировката на дясното рамо – безутешен ангел, с прибрани криле и пеперуди.

Именно по тази рисунка две седмици ОД на МВР-Бургас търсеше изчезналата полска туристка Александра Барбара Фулара (на 41 години). Тя бе оповестена за търсене, откакто по здрач на 30 юни бе напуснала хотел „ Инкогнито ” в Поморие и от този момент бе в неопределеност.

Липсата на чужденката бе необяснима за проверяващите, защото е оставила брачна половинка си и двете им дребни дечица без пояснение. Полицията прекатурна десетки съмнителни адреси и на един от тях даже се натъкна на огромно количество контрабандни цигари, а жителят бе задържан, само че от Александра до през днешния ден нямаше диря.

По изказвания на брачна половинка тя е била спортистка, добре поставена, физически здрава и без психологични отклонения, което в последна сметка докара до извода, че е допустимо да се е удавила в морето и след 18 юли издирването бе прекратено.

След огледа на тялото в боровата горичка е открито, че то тежи не повече от 15 кг – типична мумия, няма данни за принуждение, нито пояснение кое е довело дамата до тази ужасна развръзка.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР