По силата на постигнато в съдебна зала споразумение, той бе

...
По силата на постигнато в съдебна зала споразумение, той бе
Коментари Харесай

31-годишен мъж задигна Айфон 7, не можа да го отключи, съжали и отиде в полицията да го остави

По силата на реализирано в правосъдна зала съглашение, той бе наказан на 7 месеца отнемане от независимост, чието осъществяване се отсрочва с 3 години изпитателен период. 

След среднощ на 7 август предходната година подсъдимият влезнал във служебно помещение към ресторант в централната част на Варна, където хората от личния състав оставяли облеклата си. Стаята се заключвала, само че той се възползвал от това, че ключът бил на вратата, проникнал вътре и от панталоните на сервитьор лишил „ Айфон 7 “ и сума от 10 лв., оповестиха от пресцентъра на Районния съд.

``
реклама

Подсъдимият незабавно изхарчил парите, само че не съумял да задейства непознатия телефон, защото апаратът се отключвал единствено с пръстов отпечатък на притежателя. На другия ден той съжалил за стореното, предал телефона в полицията и обяснил по какъв начин се е сдобил с него. Стойността на отнето непознато имущество е оценено на 1550 лева 31-годишният мъж има предишна съдимост като през 2011 година с присъда му е било налагано наказване за друга сходна кражба. Към момента на подписване на съглашението нанесените вреди са
възобновени на притежателя им. Съдебният акт е финален.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР