По силата на меморандума за разбирателство и сътрудничество в областта

...
По силата на меморандума за разбирателство и сътрудничество в областта
Коментари Харесай

Търсят се ученици от Софийска област за стипендианти в университети на Джянси

По силата на меморандума за съгласие и съдействие в региона на образованието сред Софийска област и китайската провинция Джянси, пет възпитаници от Софийска област ще получат стипендии за образование в Университет по земеделие (http://www.jxau.edu.cn), Университет по финанси и стопанска система (http://english.jxufe.cn/) и Университет Нанчанг (http://english.ncu.edu.cn/).

Отпуснатите стипендии са:

25 000 китайски юана на човек годишно за докторска или магистърска степен.

20 000 китайски юана на човек годишно за бакалавърска степен.

6000 юана на човек годишно за образование половин година.

Стипендиите включват такси за образование, учебници, такси регистрация, настаняване. Студентите се правят оценка годишно и в случай че са се показали добре през първата година на образование, се отпуска за идната година.
За Университета в Нанчанг през първата година се учи наложително китайски език, другите университети са с преподаване на британски език.

Кандидатите би трябвало да изпратят следните документи на sofoblast@ government.bg: Автобиография, мотивационно писмо, тапия или академична информация /в случаите, когато дипломата не е издадена/ за приключено приблизително образование; документ за притежаване на британски език; претендентите може да са приключили приблизително обучение в годината на кандидатстване или в предишни години.

Постоянният или сегашен адрес да е в обитаемо място от Софийска област.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР