По руския Канал 1 стартира ново политическо токшоу REB. Това

...
По руския Канал 1 стартира ново политическо токшоу REB. Това
Коментари Харесай

Ново политическо токшоу в Русия шашна с кадри за възрастни СНИМКИ

По съветския Канал 1 започва ново политическо токшоу " REB ". Това редуциране значи и добре познатото име на оръжието - радиоелектронна война.

Според известието шоуто ще служи като средство за битка с фалшификатите на Киев и Запада, популяризирани в мрежата.

Telegram към този момент има доста канали за битка с фалшификатите, само че за всеобщо покритие каналът реши да започва вечерно токшоу. Водещи са Анастасия Кашеварова и Александър Смол.

Както анонсираха по Канал 1 за новото токшоу, водещите на програмата, дружно с специалисти, ще проучват главните политически събития и ще обръщат повече внимание на детайлностите и обстоятелствата, а не на персоналното мнение.

Междувременно телеграм каналът на Немалахов, употребявайки образеца на един от сюжетите на новото токшоу, разгласява малко видео от програмата, което ясно демонстрира по какъв начин тъкмо се прави анализът на главните политически събития на федералния канал.

Кадрите, снимани особено за ефира на основния канал на Русия, демонстрират безделния живот на украинската юноша в Киев, която се отклонява от общата готовност. Момчетата и девойките в фрагмента интензивно се забавляват край водата по бикини, разтриват се с крем, театралничат топлес.



А в различен откъс напряко е показана двойка, която се отдава на скотски удоволствия тъкмо пред очите на почиващите. В същото време телевизионният водещ прочувствено предизвестява феновете, че „ видеото не е за хора със слаби сърца “.

„ Между другото, в края на този развой мъжът получи призовка “, прибавя домакинът.



Трябва да се означи, че новото токшоу се излъчва по Канал 1 в Prime Time, когато децата могат да бъдат покрай тв приемника.

Потребителите на мрежата са шокирани от появяването на нецензурните фрагменти в ефира на Първи канал.

Мнозина означиха, че в желанието си да покажат по какъв начин украинските младежи заобикалят да служат в армията, съветският федерален канал очевидно прекалява и даже не се свени да демонстрира порно.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР