По разпореждане на премиера на Бойко Борисов към мястото на

...
По разпореждане на премиера на Бойко Борисов към мястото на
Коментари Харесай

Бойко Борисов праща медици да помагат на пострадалите край Микре


По предписание на премиера на Бойко Борисов към мястото на тежката злополука край с. Микре, Ловешка област, са изпратени 4 реаномобилa от ВМА и болница Лозенец. Това оповестиха от държавната осведомителна работа. Министърът на опазването на здравето Кирил Ананиев също пътува към мястото на случая. Осигурени са спомагателни консумативи за болничното заведение в Ловеч, където са настанени потърпевшите при случая. В момента се правят прегледи на ранените и лечебните заведения от Плевен, София и Велико Търново имат подготвеност да ги одобряват при нужда.
Министър-председателят Бойко Борисов разпореди министерството на превоза да извърши цялостна инспекция на микробуса, участник в злополуката.
На мястото на злополуката са регионалният шеф на Ловеч Георги Терзийски, представители на Пътна полиция, пожарна сигурност и ДАИ. Министерство на вътрешните работи, Министерство на здравеопазването и МТИТС са в непрекъсната съгласуваност и работят по случая.
До този миг данните са за 7 починали и 21 ранени при конфликт сред пътнически микробус и товарен камион край с. Микре, Ловешка област.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР